Brokuły pieczone z czosnkiem i anchois
Pieczone brokuły z czosnkiem i anchois to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, pieprz, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z Escarole i pieczonych brokułów z sosem anchois, Łosoś pieczony na patelni z fioletowymi brokułami i Sardelą-r, oraz Pan-pieczone Skate East Coast, Sardela i brokuły ogórek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć brokuły i 1 łyżka oleju w dużej misce; wrzucić do herbu.
Ułóż brokuły na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 450 przez 6 minut.
Wyjąć z piekarnika; wymieszać z czosnkiem.
Piec w temperaturze 450 przez dodatkowe 6 minut.
W dużej misce umieścić pozostałą 1 łyżkę oleju, masło i kolejne 4 składniki (przez sardelę); wymieszać, aby połączyć.
Dodać mieszankę brokułów; wrzucić dobrze do herbu.