Brokuły Marii Rabe

Brokuły Marii Rabe
Brokuły Marii Rabe to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 186 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły rabe, parmezan, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Makaron z pancettą, brokułami lub brokułami i orzeszkami pinii, Brokuły I Brokuły Rabe Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Brokuł Rabe.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wytnij X w dolnej części łodyg brokułowego rabe i umieść we wrzącej wodzie. Gotować do miękkości, ale nadal firma, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
WodaWoda
3
Drenaż.
4
W dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu, rozgrzać oliwę z oliwek i podsmażyć czosnek przez 1 do 2 protokół. Wymieszać brokuły rabe i saute 10 do 15 minut, lub do pożądanej doneness. W razie potrzeby polać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn