Brokuły i pomidory z winem ryżowym-sos ostrygowy

Brokuły i pomidory z winem ryżowym-sos ostrygowy
Brokuły i pomidory z winem ryżowym - sos ostrygowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 4 i koszty 50 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka oleju sezamowego, imbiru, pomidorów koktajlowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Napa kapusta & marchew z winem ryżowym-sos ostrygowy, Kapusta Napa I Marchew Z Sosem Ostrygowym Wina Ryżowego Przepis, oraz Brokuły W Sosie Ostrygowym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 26 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn