Brokuły i fasolka szparagowa

Brokuły i fasolka szparagowa
Brokuły i fasolka szparagowa może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 140 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka różyczek brokułów, sól morska i pieprz, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Brokuły i fasolka szparagowa, Fasola Szparagowa, Brokuły I Bulgur, oraz Fasola Szparagowa, Brokuły I Cukinia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużym garnku zagotuj 6 ćwiartek osolonej wody. Przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
GarnekGarnek
3
Brokuły włożyć do garnka i gotować przez 2 minuty. Chcesz tylko parboil brokuły w tym momencie, ponieważ będzie saute go później. Używając Sitka pająka, Usuń brokuły z garnka i wstrząśnij nimi w misce z lodowatą wodą. Gdy brokuły są całkowicie chłodne, umieść je w durszlaku i pozostaw do odsączenia. Odśwież miskę z lodowatą wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
BrokułyBrokuły
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
SitoSito
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
GarnekGarnek
4
Dodać fasolkę szparagową i gotować przez 4 protokół. Podobnie jak brokuły, chcesz po prostu parboil fasolkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
BrokułyBrokuły
5
Fasolkę szparagową wyjąć z garnka za pomocą Sitka pająka i dodać do lodowatej wody. Gdy fasola szparagowa jest całkowicie chłodna, dodaj je do durszlaka i pozostaw do spuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
SitoSito
GarnekGarnek
6
Na dużej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek. Podczas prawie palenia, dodać czosnek i saute przez około 45 sekund. Kiedy czosnek zacznie brązowieć, natychmiast usuń i wyrzuć. Rozgotowanie czosnku nada potrawie bardzo gorzki smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać płatki czerwonej papryki, brokuły i fasolka szparagowa na patelni i gotować przez 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
BrokułyBrokuły
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia99
Magazyn