Brokuły i fasolka szparagowa
Brokuły i fasolka szparagowa może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 140 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka różyczek brokułów, sól morska i pieprz, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Brokuły i fasolka szparagowa, Fasola Szparagowa, Brokuły I Bulgur, oraz Fasola Szparagowa, Brokuły I Cukinia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym garnku zagotuj 6 ćwiartek osolonej wody. Przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą.
Brokuły włożyć do garnka i gotować przez 2 minuty. Chcesz tylko parboil brokuły w tym momencie, ponieważ będzie saute go później. Używając Sitka pająka, Usuń brokuły z garnka i wstrząśnij nimi w misce z lodowatą wodą. Gdy brokuły są całkowicie chłodne, umieść je w durszlaku i pozostaw do odsączenia. Odśwież miskę z lodowatą wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować przez 4 protokół. Podobnie jak brokuły, chcesz po prostu parboil fasolkę.
Fasolkę szparagową wyjąć z garnka za pomocą Sitka pająka i dodać do lodowatej wody. Gdy fasola szparagowa jest całkowicie chłodna, dodaj je do durszlaka i pozostaw do spuszczenia.
Na dużej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek. Podczas prawie palenia, dodać czosnek i saute przez około 45 sekund. Kiedy czosnek zacznie brązowieć, natychmiast usuń i wyrzuć. Rozgotowanie czosnku nada potrawie bardzo gorzki smak.
Dodać płatki czerwonej papryki, brokuły i fasolka szparagowa na patelni i gotować przez 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.