Brokuły i Cheddar patelnia Flan
Brokuły i Cheddar patelnia Flan jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 17g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, zaokrągloną mieloną gałkę muszkatołową, parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to niedrogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Brokuły i Cheddar patelnia Flan, Brokuły Cheddar Brązowy Ryż Patelnia, oraz Boczek kanadyjski i ser cheddar Flan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Ubij razem jajka, mleko, pieprz, gałkę muszkatołową i 1/4 łyżeczki soli do połączenia, następnie ubijaj w Cheddarze i 3 łyżkach parmezanu.
Rozgrzać olej w dobrze przyprawione 10-calowy patelni żeliwnej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie sauté szalotka, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, o 3 protokół.
Dodać placki ziemniaczane i pozostałe 1/2 łyżeczki soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 protokół.
Rozłóż ziemniaki równomiernie na patelni i gotuj, niezakłócony, 2 minuty.
Zdjąć z ognia i rozłożyć brokuły na ziemniakach, a następnie wlać masę jajeczną.
Posypać pozostałym parmezanem.
Piec do zestawu 2 cale od krawędzi, ale nadal lekko chwieje się w środku, 12 do 15 protokół.
Włącz brojlery. Broil 4 do 5 cali od ciepła, aż do góry jest ustawiony, dmuchany, i złoty brąz.