Chińskie brokuły z kiełbasą i polentą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.44 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 563 kalorie, 17g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, brokuły, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polenta tarta z kiełbasą i brokułami, Kiełbasa i brokuły Rabe z polentą, oraz Polenta z włoską kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój łodygi brokułów po przekątnej na 1-calowe kawałki i grubo posiekaj liście. Gotować łodygi w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, ok. 4 minut. Wymieszać liście i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Odcedzić w durszlaku, a następnie spłukać pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Nie wyciskaj nadmiaru wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1
Doprowadzić wodę z solą do wrzenia w 3-kwartowym ciężkim rondlu, a następnie dodać polentę w cienkim strumieniu, stale ubijając. Gotować na umiarkowanym ogniu, ubijając, 2 protokół. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj polentę na wolnym ogniu, pod przykryciem, mieszając przez 1 minutę po każdym 10 minutach gotowania, łącznie 45 minut. Wymieszać z masłem, śmietaną i serem i zdjąć z ognia.
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć kiełbasę, mieszając i rozbijając mięso na duże kawałki z łyżką, aż rumiane i gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Przełożyć łyżką szczelinową na talerz. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego, następnie gotować czosnek na patelni, mieszając, aż złoty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać brokuły i gotować, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki z dołu patelni, 2 protokół. Powrót kiełbasa na patelni i wrzucić z zieleni, sól, i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Zieloni
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek