Brokuły Chińskie z kiełbasą i polentą

Brokuły Chińskie z kiełbasą i polentą
Chińskie brokuły z kiełbasą i polentą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.44 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 563 kalorie, 17g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, brokuły, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polenta tarta z kiełbasą i brokułami, Kiełbasa i brokuły Rabe z polentą, oraz Polenta z włoską kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój łodygi brokułów po przekątnej na 1-calowe kawałki i grubo posiekaj liście. Gotować łodygi w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, ok. 4 minut. Wymieszać liście i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić w durszlaku, a następnie spłukać pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Nie wyciskaj nadmiaru wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1
Doprowadzić wodę z solą do wrzenia w 3-kwartowym ciężkim rondlu, a następnie dodać polentę w cienkim strumieniu, stale ubijając. Gotować na umiarkowanym ogniu, ubijając, 2 protokół. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj polentę na wolnym ogniu, pod przykryciem, mieszając przez 1 minutę po każdym 10 minutach gotowania, łącznie 45 minut. Wymieszać z masłem, śmietaną i serem i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
1
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć kiełbasę, mieszając i rozbijając mięso na duże kawałki z łyżką, aż rumiane i gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przełożyć łyżką szczelinową na talerz. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego, następnie gotować czosnek na patelni, mieszając, aż złoty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać brokuły i gotować, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki z dołu patelni, 2 protokół. Powrót kiełbasa na patelni i wrzucić z zieleni, sól, i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
ZieloniZieloni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podawać na polencie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn