Brochette z dzikiego łososia z salsą Verde

Brochette z dzikiego łososia z Salsa Verde może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 248 kalorii, 28g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz salsę verde, sól morską, filet z łososia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Salsa Verde zupa z kurczaka i dzikiego ryżu, Salsa Z Łososia Verde, oraz Łosoś z salsą verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużej misce; dodać łososia. Przykryć i schłodzić 1 do 4 godzin, rzucając od czasu do czasu.
Umieść szaszłyki w wodzie do przykrycia i pozwól namoczyć 30 minut. Łososia nawlecz równomiernie na szaszłyki.
Szaszłyki grillowe na lekko nasmarowanym stojaku grillowym na średnim ogniu (od 350 do 40
przez 3 do 4 minut z każdej strony.