Broccolini z włoskim olejem ziołowym
Przepis Broccolini z włoskim olejem ziołowym jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pasty anchois, broccolini, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, Stek z flanki z sosem ziołowym i Zwęglonym Broccolini, oraz Włoska kiełbasa z grillowanym Broccolini, jarmużem i cytryną.
Instrukcje
Gotować Broccolini w garnku 5-do 6-quarts wrzącej osolonej wody (2 łyżeczki soli na 4 ćwiartki wody), aż będzie miękka, około 6 minut, a następnie odcedzić.
W międzyczasie zmiksuj zioła, czosnek, pastę anchois, 1/8 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w blenderze, aż drobno posiekasz. Przy włączonym silniku dodaj olej w wolnym strumieniu, mieszając, aż mieszanina będzie zielona, a zioła zostaną bardzo drobno posiekane.
Podawać broccolini z olejem ziołowym.