Broccolini z włoskim olejem ziołowym

Broccolini z włoskim olejem ziołowym
Przepis Broccolini z włoskim olejem ziołowym jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pasty anchois, broccolini, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, Stek z flanki z sosem ziołowym i Zwęglonym Broccolini, oraz Włoska kiełbasa z grillowanym Broccolini, jarmużem i cytryną.

Instrukcje

1
Gotować Broccolini w garnku 5-do 6-quarts wrzącej osolonej wody (2 łyżeczki soli na 4 ćwiartki wody), aż będzie miękka, około 6 minut, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BroccoliniBroccolini
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
W międzyczasie zmiksuj zioła, czosnek, pastę anchois, 1/8 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w blenderze, aż drobno posiekasz. Przy włączonym silniku dodaj olej w wolnym strumieniu, mieszając, aż mieszanina będzie zielona, a zioła zostaną bardzo drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
ZiołaZioła
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Podawać broccolini z olejem ziołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
BroccoliniBroccolini
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn