British Beer Battered Fish

British Beer Battered Fish
Brytyjskie piwo poobijane ryby może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 1951 kalorie. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 5,68 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mąkę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak British Beer Battered Fish' n ' Chips, Ryba Dorsz Po Piwie, oraz Ryba Poobijana Piwem.

Instrukcje

1
Ziemniaki obieramy i kroimy na chipsy, bierzemy pod zimną wodą, osuszamy papierowym ręcznikiem. Frytki smażyć na złoty kolor, włożyć do naczynia z piekarnika w ciepłym oven.In miskę, przesiać mąkę i sól. Następnie rozbij jajko do miski i ubijaj mieszaninę. Powoli dodawać piwo, ubijając cały czas. Dodawaj piwo, aż ciasto uzyska gęstą konsystencję. Odstawić.Jeśli używasz oleju właśnie Gotowane chipsy w, pozostawić do podgrzania. Gdy olej jest gorący, umieść kosz do smażenia na patelni. Natkę pietruszki drobno posiekać, a następnie umieścić mąkę i posiekaną natkę pietruszki w pojemniku.Ryby umyć pod zimną wodą i zwinąć w mieszaninę mąki / pietruszki. Zanurz kawałki ryb, po jednym na raz w cieście i wrzuć do oleju.(Nie wkładaj ryby do koszyka i opuszczaj kosz, ponieważ będą się trzymać).Gotować przez 3 do 4 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć z koszem, położyć na papierowym ręczniku do osuszenia i podawać natychmiast z zarezerwowaną pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Podawać z frytkami, solą i octem, sosem tatarskim i klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Sos TatarskiSos Tatarski
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia73
Magazyn