Brioche Z Gruyère I Parmezanem
Brioche z Gruyère i parmezanem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto brioche hermann-grima, parmezan, ser gruyère i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Parmezan Cheddar Brioche, Bułeczki Z Czosnkiem Parmezanem Brioche, oraz Jajka gotowane i parmezan na opiekanej Brioche z Pistou dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto zagnieść lekko 4 do 5 razy, wyrabiając w 6 łyżkach sera Gruyre i 2 łyżkach parmezanu.
Uformuj ciasto na Owalny Bochenek; umieść na wysmarowanej blasze do pieczenia. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Połącz żółtko z mlekiem, dobrze mieszając; delikatnie zmiksuj mieszankę na bochenku.
Posypać pozostałym serem.
Piec w 350 przez 45 minut lub do bochenka brzmi puste po naciśnięciu. Cool on wire rack.