Brie ' s Butternut Squash Bisque
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać Brie ' s Butternut Squash Bisque spróbować. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, dyni, płatki chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Biszkopt Z Dyni, Biszkopt Z Dyni, oraz Biszkopt Z Dyni.
Instrukcje
Squasha opłukać; pokroić na pół wzdłuż i zebrać nasiona.
Umieść połówki wycięte z boku w 12-na 17-calowej patelni do pieczenia. Obrać, połówki, i rdzeń jabłka; dodać do patelni, wraz z 1/4 szklanki wody.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 400, aż squash i jabłka będą miękkie po przekłuciu, około 45 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, zgarnij miąższ squasha ze skórek; Odrzuć Skórki.
W blenderze lub robocie kuchennym, w partiach, jeśli to konieczne, wirować squash, jabłka i bulion, aż będzie gładka.
Wlać czysty do 3-do 4-quart patelni.
Dodaj wino, cynamon,gałkę muszkatołową, imbir i płatki chili. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu; zmniejszyć ogień i dusić, mieszając od czasu do czasu, do mieszania smaków, o 15 protokół.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Zupę z chochli przełożyć na szerokie miseczki i udekorować szczypiorkiem.