Brie-and-Caramelized Onion-faszerowane piersi z kurczaka
Brie-and-Caramelized Onion-faszerowane piersi z kurczaka jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka Skórki, wina, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Brie i karmelizowana cebula Nadziewane burgery, Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem, karmelizowaną dymką i tymiankiem, oraz Zapiekane Brie & Karmelizowane Filiżanki Cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pokrojoną cebulę; smażyć 30 minut lub do złotego koloru.
Dodać pokrojony czosnek; smażyć 5 protokół. Wymieszać w 1/3 szklanki wina; gotować 5 minut lub aż płyn prawie odparuje. Łyżka mieszanki cebuli do miski; ostudzić. Wymieszać z Brie, sól, i pieprz.
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdej połowy piersi kurczaka, aby utworzyć kieszeń. Stuff około 1 1/2 łyżki mieszanki cebuli do każdej kieszeni.
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju na patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; smażyć 6 minut z każdej strony lub aż kurczak jest gotowy.
Usuń kurczaka z patelni. Odstawić; ogrzać.
Dodaj 1/3 szklanki wina, mielona cebula, szałwia, i mielony czosnek na patelni. Gotować na średnim ogniu przez 2 minuty. Wymieszać z bulionem. Doprowadzić do wrzenia i gotować 7 minut lub do zmniejszenia do 3/4 szklanki. Powrót kurczaka na patelnię; przykryć i gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub aż do całkowitego ogrzania.
SOS podawać z kurczakiem.
W razie potrzeby udekoruj świeżą szałwią.