Briana Garlicky Prime Rib
Need a dairy free main course? Briana garlicky Prime Rib może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 317g białka, 663g tłuszczu, oraz w sumie 7568 kalorii. Na 49,72 zł / porcja, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bursztynu, sos worcestershire, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do valentin day. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Ziemniaki Oh ' Brian, Quiche De Brian, oraz Jajecznica Briana Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby marynata, wymieszać zupę cebulową, 4 mielone ząbki czosnku, sos sojowy, syrop klonowy, sos Worcestershire, boczek kapie, musztarda w proszku, i gorący sos razem w misce; wymieszać w piwie bursztynowym.
Pokroić małe plastry w pieczeń żeber i wcisnąć plastry czosnku do szczelin, aż kawałki nie będą widoczne.
Włożyć pieczeń do dużej plastikowej torebki, zalać marynatą i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Wyjąć z lodówki i pozostawić do marynowania w torbie w temperaturze pokojowej przez dodatkową godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieść stojak na patelni.
Wyjąć pieczeń z marynaty i umieścić na stojaku w patelni do pieczenia.
Zalać marynatą całą pieczeń i pozostawić do kapania na patelnię. Natrzeć dokładnie oliwę z oliwek na pieczeń, doprawić solą i czarnym pieprzem, a na mięso położyć duży arkusz folii aluminiowej. Uszczelnij folię aluminiową do krawędzi patelni do pieczenia.
Piec pieczeń przez 1 godzinę.
Wyjąć folię aluminiową i zalać mięso sokami z patelni. Powrót odkrytą patelnię do piekarnika i nadal pieczenia, aż mięso jest rumiane i natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do najgrubszej części, nie dotykając kości, czyta 130 do 135 stopni F (54 do 57 stopni C) dla średnio rzadkie, o 1 więcej godzin.
Wyjmij pieczeń z piekarnika, przykryj namiotem z folii aluminiowej i pozostaw na 20 do 30 minut przed rzeźbieniem. W miarę odpoczynku mięsa temperatura wzrośnie o około 10 stopni do 140 do 145 Stopni F (60 do 65 stopni C).