Bresaola i sałatka z dzikich rukoli
Bresaolan i Wild Rocket sałatka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 11g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka buraków dla niemowląt, sól i pieprz, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Bresaola z rukolą i karczochami, Sałatka z dzikiej rukoli i grillowanej kukurydzy, oraz Wild Rocket & Chilli Spaghetti Przepis.
Instrukcje
Usuń liście z małych buraków, a następnie ugotuj buraki, aż będą miękkie.
Odcedzić, ostudzić i obrać.
Umytą dziką rukolę ułożyć na talerzu i posypać drobnymi umytymi liśćmi buraka. Duże buraki pokroić w miskę, a następnie dodać te mniejsze, które zostały w całości.
Dodać ocet z czerwonego wina, creme fraiche i sól i dobrze wymieszać.
Buraki ułożyć na rukoli i polać sosem. Posmarować sałatkę bresaola, a następnie zetrzeć na chrzanie.
Posypać solą i pieprzem, a na koniec polać wiórkami parmezanu i skropić oliwą z oliwek.;