Bresaola Carpaccio z Gribiche Vinaigrette
Carpaccio Bresaola z Gribiche Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 156 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano-reggiano, szczypiorek, jajka na twardo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Carpaccio Z Dorsza Suffolk Z Szalotką, Imbirem I Winegretem Sojowym, Carpaccio z buraków z imbirem-Miso Vinaigrette, oraz Carpaccio z buraków z kozim serem i miętą Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wciśnij jajka przez sito o średniej oczce do małej miski za pomocą łyżki.
Dodaj rzodkiewki, kapary, korniszony i szczypiorek do jajek, a następnie delikatnie wrzuć do połączenia.
Wymieszać sok z cytryny, sól i pieprz w dużej misce, a następnie dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając aż do zemulgowania.
Ułóż plastry bresaola, nakładając się lekko, aby pokryć 4 duże talerze.
Skropić wszystko oprócz 1/2 łyżki vinaigrette na mięso, a następnie obficie posypać mieszaniną jaj.
Dodać rukolę i ser do pozostałych vinaigrette w misce i wrzucić do herbu lekko. Sałatka kopiec w środku każdego talerza.