Breloczek Key Largo z glazurą Key Lime
Key Largo Key Lime Funt Cake with Key Lime Glaze to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia rurowa.
W dużej misce, ubić 1 szklankę masła, skrócenie i 2 szklanki cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka, pojedynczo, dokładnie mieszając.
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia, wymieszać na przemian z mlekiem, wanilią i 1/2 szklanki soku z limonki.
Wlać do przygotowanej patelni i wygładzić wierzch.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony w koronkę ciasta wyjdzie czysty, około 90 minut.
Podczas pieczenia ciasta, zrobić glazurę w małej misce. Wymieszać 1/4 szklanki cukru, 1/4 szklanki masła i soku z limonki. Gdy ciasto jest gotowe, odwrócić go na stojaku drucianym, gdy jeszcze ciepłe, ale nie prosto z piekarnika. Poke kilka razy szaszłykiem lub wykałaczką.
Wlać glazurę na ciepłym cieście, pozwalając mu przedostać się do otworów. Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia przed podaniem.