Brazylijski Gulasz Wołowy

Brazylijski Gulasz Wołowy
Brazylijski gulasz wołowy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Ten przepis służy 20 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać papryki, heinz ocet winny, taco bellâ® & chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bogaty Brazylijski gulasz wegański z kalafiorem, nerkowcami i gulaszem z mleka kokosowego, Brazylijski Gulasz Rybny, oraz Brazylijski Gulasz Rybny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać ocet i dressing wymieszać, aż dobrze się wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
12–16 Uncji Pokrojonego Mięsa Mielonego (salami, Szynki I/lub Indyka)12–16 Uncji Pokrojonego Mięsa Mielonego (salami, Szynki I/lub Indyka)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2
Wlać mięso do średniej miski; wymieszać do okrycia. Kryć się. Przechowywać w lodówce 20 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Do gorącego oleju dodać mięso i paprykę w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu 5 min., często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Dodać salsę i bulion; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
5
Zmniejszyć ciepło do średniego; gotować na wolnym ogniu 20 min. lub do czasu ugotowania mięsa i zagęszczenia gulaszu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
6
Podawać z gorącym ugotowanym ryżem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia17
Magazyn