Bratwurst Gotowana Na Piwie

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Bratwurst z gotowanym na wolnym ogniu piwem. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 25g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 18 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, nasiona gorczycy, kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, Bratwurst gotowana na piwie z cebulą i kiszoną kapustą, oraz Bratwurst gotowana na piwie z cebulą i kapustą czerwoną kiszoną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do bezpośredniego grillowania, na wysokim ogniu.
Połączyć piwo, kminek, kolendra, nasiona gorczycy, cebula, czosnek i imbir w dużym stockpot. Następnie dodaj kiełbasę.
Umieść garnek na ruszcie z grilla i gotuj na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu kiełbasy do połowy gotowane, o 5 protokół.
Wyjmij patelnię z grilla i pozostaw kiełbasę na 30 minut w płynie.
Przenieść bachory na talerz lub deskę do krojenia i odcedzić płyn do miski, wyrzucić ciała stałe.
Szczotka kiełbasy z olejem rzepakowym i grill, aż osłonki są chrupiące i złoty brąz i kiełbasy są gotowane przez, 4 do 6 minut na stronie. Utrzymuj ciepło do podania.