Brandy snaps
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Brandy snaps. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 0g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 70 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga skórki z cytryny, brązowego cukru, mielonego imbiru i mąki. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 2%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Brandy Snaps, Brandy Snaps, oraz Brandy Snaps dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 180C / 160 fan / Gas mark 4 i dwie blachy do pieczenia z pergaminem do pieczenia.
Masło, cukier i złoty syrop umieścić w rondlu i podgrzewać delikatnie, aż masło i cukier stopią.
Mąkę i imbir włożyć do miski i zrobić studnię w środku.
Dodaj skórkę z cytryny, sok i brandy.
Wlać mieszaninę masła i stopniowo ubijać do mąki, aż mieszanina zostanie dokładnie połączona.
Łyżeczką wymieszać 3-4 stosy mieszanki na przygotowaną blachę do pieczenia. Czubata łyżeczka wystarczy na cygaro, a dwie czubate łyżeczki wystarczą na kosz. Oddziel je od siebie, jak będą się rozprzestrzeniać. Gotować w partiach przez 8 10 min, aż zestaw, złoty brąz i koronkowy wygląd. Nie pozwól, aby przejść zbyt ciemne, ponieważ będą smakować gorzko. Pozostaw na minutę przed ukształtowaniem zatrzaski powinny być giętkie, ale wystarczająco ustawione, aby poruszać się bez rozrywania.
Brandy można kształtować w cygara lub kosze. Aby cygara, olej uchwyt drewnianej łyżki i owinąć brandy snap wokół. Jeśli masz długi uchwyt lub więcej niż jedną łyżkę, możesz zrobić kilka na raz. Podstawą ciastek powinien być kawałek, który dotyka łyżki, tak aby górna strona herbatnika była widoczna.
Przenieść do regału chłodzącego. Aby zrobić kosze, posmaruj podstawę małych ramekinów lub wąskich kubków i przykryj je herbatnikami. Wierzch biszkoptu powinien tym razem dotknąć podstawy, ponieważ jest to kawałek, który zobaczysz.
Wlej bitą śmietanę do cygar lub użyj koszy lub stożków do lodów i jagód. Jeśli nie używasz od razu, przechowywać w szczelnym pojemniku do 5 dni.