Brandy i musztarda-glazurowane steki z polędwicy

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Brandy i musztardy glazurowane steki polędwicy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szalotki, mniej sodu bulion wołowy, brandy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Apple Brandy-Polędwica Wieprzowa Glazurowana, Steki z polędwicy wołowej w sosie musztardowo-koniakowym, oraz Brzoskwiniowo-Musztardowo-Glazurowana Polędwica Wieprzowa.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Obie strony steków posypać równomiernie solą i pieprzem.
Dodaj steki na patelnię; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Wyjmij steki z patelni; utrzymuj ciepło.
Roztopić masło na patelni.
Dodaj szalotki na patelni; gotować 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać bulion i musztardę do patelni; gotować 1 minutę lub aż sos zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z brandy. Powrót steki na patelnię, i gotować 1 minutę z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.