Bramblewood Blackberry Pie
Bramblewood Blackberry Pie to wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mąkę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 39%. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Z Jeżynami, Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, oraz Nadziewane tosty francuskie z jeżyn z polewą jeżyn.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W średniej misce wymieszać 2 szklanki mąki i soli. Zrobić studnię w środku, wlać olej i wodę i wymieszać.
Oddzielić ciasto na dwie kulki, używając 3/4 ciasta na pierwszą kulkę i 1/4 ciasta na drugą.
Umieść arkusz papieru woskowego na większej kuli ciasta i rozwałkuj; ciasto może być kruche, a papier woskowy pomoże utrzymać ciasto w jednym dużym kawałku. Linia 8 calowy pie pan z ciasta.
Podobnie rozwałkuj małą kulkę ciasta i odstaw na bok.
W małej misce wymieszać cukier, 1/4 szklanki mąki i cynamon.
Umieścić jagody w dużej misce i posypać mieszaniną cukru na jagody. Delikatnie wymieszać, aby pokryć.
Rozłóż nadzienie na wyłożoną cieście patelnię. Przykryć wierzchnią skórką i uszczypnąć Skórki razem. Otwory w górnej części, aby umożliwić wydostanie się pary podczas pieczenia. Linia krawędzi skorupy z folią aluminiową, aby zapobiec spalaniu.
Piec przez 30 do 45 minut, lub aż ciasto jest lekko rumiane i nadzienie jest gorące i bąbelkowe.