Braises Poireaux (Duszone Pory)

Braises Poireaux (Duszone Pory)
Braises Poireaux (duszone pory) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 84 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, por, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kasztany całe duszone (marrons Braisés), Koper włoski duszony (petits Fenouils Braisés), oraz Pory gotowane na parze w Vinaigrette {poireaux Vinaigrette}.
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn