Braciole Wołowe
Wołowina Braciole może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. 176 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz bułkę tartą, paprykę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 86% to danie jest super. Spróbuj Braciole Wołowe, Braciole Wołowe, oraz Włoska Wołowina Braciole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać połowę oleju w 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać paprykę i cebulę i gotować, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w bułce tartej.
Rozprowadzić 1/2 szklanki mieszanki warzywnej na każdym plasterku wołowiny.
Zwinąć wołowinę wokół nadzienia i zabezpieczyć wykałaczkami.
Podgrzać pozostały olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać bułki wołowe i gotować, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron. Wymieszać w sosie, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować przez 20 minut lub aż wołowina będzie przetargu widłowego.