Braciole nadziewane szpinakiem w niedzielnym sosie z Pappardelle
Braciole nadziewane szpinakiem w niedzielnym sosie z Pappardelle może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 2321 kalorii, 114g białka, oraz 108 g tłuszczu każdy. Na 11,34 zł / porcja, ten przepis okładki 83% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, czapki z grzybów portabella, liść laurowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Niedzielny sos z kiełbasą i Braciolem, Kiełbasa i szpinak nadziewane muszle na niedzielę, oraz Braciole Wieprzowe Z Tagliatelle I Sosem Pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W przypadku braciole: rozmrozić, osuszyć i wykręcić zamrożony organiczny szpinak osuszyć w czystym ręczniku kuchennym i oddzielić opuszkami palców, dodając do miski do mieszania. Szpinak doprawić solą, czarnym pieprzem i odrobiną gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Naturalna Mieszanka Do Ciast
3
Dodaj posiekane jajka na twardo, porzeczki, orzeszki piniowe, drobno posiekany czosnek i ser do miski i delikatnie połącz. Doprawić mięso solą i pieprzem, a każdy stek ułożyć jednym z wąskich końcówek. Nadzienie podzielić równomiernie pomiędzy plasterki mięsa. Rozrzuć nadzienie na mięso, pozostawiając 1/2-calową krawędź lub obramowanie po bokach. Złóż krawędź nad nadzieniem i podwiń krawędzie podczas toczenia każdego pakietu, aby zabezpieczyć wypełnienie. Owinąć i zwinąć Pozostałe wiązki i zabezpieczyć sznurkiem kuchennym, aby pokryć końce i środek, podobnie jak owijanie paczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka Cielęce
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Porzeczki
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzać duży holenderski piekarnik z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia kilka obrotów patelni na średnim ogniu. Brąz wiązki mięsa 6 do 8 minut, aby równomiernie karmelizować mięso na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, Obrane
1
Wyjąć wiązki z patelni i dodać 1 łyżkę więcej oliwy z oliwek, dać obrót patelni do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać posiekaną marchew, cebulę, pokrojony czosnek, liść laurowy i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina Wieprzowa
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Niech warzywa gotować 5 minut, aby zmięknąć, a następnie mieszać w posiekanym rozmarynu i szałwii przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Gałązki Rozmarynu
4
Dodaj koncentrat pomidorowy i wymieszaj, aby rozwinąć zapach, następnie dodaj białe wino i zeskrobaj kapiące naczynia. Wymieszać bulion z kurczaka i pomidory. Pomidory rozbić łyżką lub maserem ziemniaczanym. Doprowadzić sos do bańki, dodać mięso z powrotem do garnka i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować 2 godziny więcej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Piersi Bażanta Jeśli)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
Smażone Krewetki, Obrane
Słonina Wieprzowa
5
Po 2 godzinach kiełbasy na patelni z łyżką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, obrót patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodać rumiane linki do sosu i delikatnie zanurzyć je, nestling je w wiązki mięsa. Dusić mieszaninę 30 minut więcej gotować kiełbaski przez i połączyć ich smak w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Przynieś garnek wody do wrzenia na makaron. Posolić wodę i ugotować makaron do al dente. Zarezerwuj filiżankę skrobi płyn do gotowania tuż przed odsączeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
8
Wyjąć wiązki mięsa na talerz i przykryć folią, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
9
Kiełbaski wyjąć na osobny talerz do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
10
Odcedzić makaron i wrócić do gorącego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
11
Dodać 1 łyżkę masła, pokroić na kawałki, i połowę sosu, wrzucić do połączenia, dodając trochę skrobi gotowania wody, aby to wszystko razem dla Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
12
Odciąć sznurek z mięsa i podawać mięso usiane sosem i posypane świeżą pietruszką na dużych talerzach obiadowych z gorącym makaronem pappardelle posypanym świeżą bazylią i ogolonym Parmem obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pappardelle
Mafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
13
Uwaga kucharza: zarezerwować kiełbaski i pozostałe łyżki sosu na make-ahead posiłek później w tygodniu. Kiełbasa z otwartą twarzą, 3 kanapki z papryką i cebulą z Provolone, przepis następuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Provolon
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
14
Wyposażenie specjalne: szpagat kuchenny .
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
1
Jeśli gotujesz posiłek z chlebem, który nie będzie używany przez kilka dni, umieść go w zamrażarce w hermetycznym worku lub dobrze owiń. Rozpakuj, aby rozmrozić w temperaturze pokojowej, a następnie ciasto w ciepłym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Tymczasem podgrzać kilka łyżek oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać grzyby i saute do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Dodaj cebulę, papryka cubanelle, Chile pieprz, i czosnek do tender-chrupiące, 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Uwaga kucharza: nie solić cebuli i papryki, ponieważ wyciągnie więcej płynów, a my trochę podgotowujemy do posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
1
Dodać odrobinę bulionu lub wody na średnim ogniu i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1
Dodać odrobinę bulionu lub wody do kiełbasy, aby poluzować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Dodaj chochlę sosu do patelni grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
Smażone Krewetki, Obrane
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. podziel chleb poziomo, a następnie połów na 4 duże kawałki. Ułóż kawałki chleba na stojakach chłodzących ustawionych nad blachami do pieczenia, aby ciepło krążyło wokół chleba. Połowę kiełbasy wzdłuż. Chleb polać sosem, na wierzch polać kiełbasami pokrojonymi bokiem, na wierzch polać sosem, a na wierzch polać papryką i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Piwa
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Piec chleb 12 do 15 minut, lub do stopienia i brązowy na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web