Braciole nadziewane szpinakiem w niedzielnym sosie z Pappardelle
Braciole nadziewane szpinakiem w niedzielnym sosie z Pappardelle może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 2321 kalorii, 114g białka, oraz 108 g tłuszczu każdy. Na 11,34 zł / porcja, ten przepis okładki 83% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, czapki z grzybów portabella, liść laurowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Niedzielny sos z kiełbasą i Braciolem, Kiełbasa i szpinak nadziewane muszle na niedzielę, oraz Braciole Wieprzowe Z Tagliatelle I Sosem Pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W przypadku braciole: rozmrozić, osuszyć i wykręcić zamrożony organiczny szpinak osuszyć w czystym ręczniku kuchennym i oddzielić opuszkami palców, dodając do miski do mieszania. Szpinak doprawić solą, czarnym pieprzem i odrobiną gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
3
Dodaj posiekane jajka na twardo, porzeczki, orzeszki piniowe, drobno posiekany czosnek i ser do miski i delikatnie połącz. Doprawić mięso solą i pieprzem, a każdy stek ułożyć jednym z wąskich końcówek. Nadzienie podzielić równomiernie pomiędzy plasterki mięsa. Rozrzuć nadzienie na mięso, pozostawiając 1/2-calową krawędź lub obramowanie po bokach. Złóż krawędź nad nadzieniem i podwiń krawędzie podczas toczenia każdego pakietu, aby zabezpieczyć wypełnienie. Owinąć i zwinąć Pozostałe wiązki i zabezpieczyć sznurkiem kuchennym, aby pokryć końce i środek, podobnie jak owijanie paczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka Cielęce
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Porzeczki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby Umożliwić
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzać duży holenderski piekarnik z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia kilka obrotów patelni na średnim ogniu. Brąz wiązki mięsa 6 do 8 minut, aby równomiernie karmelizować mięso na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Wyjąć wiązki z patelni i dodać 1 łyżkę więcej oliwy z oliwek, dać obrót patelni do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać posiekaną marchew, cebulę, pokrojony czosnek, liść laurowy i doprawić solą i pieprzem.
Niech warzywa gotować 5 minut, aby zmięknąć, a następnie mieszać w posiekanym rozmarynu i szałwii przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodaj koncentrat pomidorowy i wymieszaj, aby rozwinąć zapach, następnie dodaj białe wino i zeskrobaj kapiące naczynia. Wymieszać bulion z kurczaka i pomidory. Pomidory rozbić łyżką lub maserem ziemniaczanym. Doprowadzić sos do bańki, dodać mięso z powrotem do garnka i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować 2 godziny więcej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Piersi Bażanta Jeśli)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Po 2 godzinach kiełbasy na patelni z łyżką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, obrót patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać rumiane linki do sosu i delikatnie zanurzyć je, nestling je w wiązki mięsa. Dusić mieszaninę 30 minut więcej gotować kiełbaski przez i połączyć ich smak w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby Umożliwić
7
Przynieś garnek wody do wrzenia na makaron. Posolić wodę i ugotować makaron do al dente. Zarezerwuj filiżankę skrobi płyn do gotowania tuż przed odsączeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Wyjąć wiązki mięsa na talerz i przykryć folią, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Kiełbaski wyjąć na osobny talerz do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
10
Odcedzić makaron i wrócić do gorącego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Dodać 1 łyżkę masła, pokroić na kawałki, i połowę sosu, wrzucić do połączenia, dodając trochę skrobi gotowania wody, aby to wszystko razem dla Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12
Odciąć sznurek z mięsa i podawać mięso usiane sosem i posypane świeżą pietruszką na dużych talerzach obiadowych z gorącym makaronem pappardelle posypanym świeżą bazylią i ogolonym Parmem obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pappardelle
Mafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby Umożliwić
13
Uwaga kucharza: zarezerwować kiełbaski i pozostałe łyżki sosu na make-ahead posiłek później w tygodniu. Kiełbasa z otwartą twarzą, 3 kanapki z papryką i cebulą z Provolone, przepis następuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Provolon
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Jeśli gotujesz posiłek z chlebem, który nie będzie używany przez kilka dni, umieść go w zamrażarce w hermetycznym worku lub dobrze owiń. Rozpakuj, aby rozmrozić w temperaturze pokojowej, a następnie ciasto w ciepłym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Tymczasem podgrzać kilka łyżek oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać grzyby i saute do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Dodaj cebulę, papryka cubanelle, Chile pieprz, i czosnek do tender-chrupiące, 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Dodać odrobinę bulionu lub wody na średnim ogniu i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1
Dodać odrobinę bulionu lub wody do kiełbasy, aby poluzować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Dodaj chochlę sosu do patelni grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. podziel chleb poziomo, a następnie połów na 4 duże kawałki. Ułóż kawałki chleba na stojakach chłodzących ustawionych nad blachami do pieczenia, aby ciepło krążyło wokół chleba. Połowę kiełbasy wzdłuż. Chleb polać sosem, na wierzch polać kiełbasami pokrojonymi bokiem, na wierzch polać sosem, a na wierzch polać papryką i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Piec chleb 12 do 15 minut, lub do stopienia i brązowy na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)