Braciole nadziewane szpinakiem w niedzielnym sosie z Pappardelle

Braciole nadziewane szpinakiem w niedzielnym sosie z Pappardelle
Braciole nadziewane szpinakiem w niedzielnym sosie z Pappardelle może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 2321 kalorii, 114g białka, oraz 108 g tłuszczu każdy. Na 11,34 zł / porcja, ten przepis okładki 83% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, czapki z grzybów portabella, liść laurowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Niedzielny sos z kiełbasą i Braciolem, Kiełbasa i szpinak nadziewane muszle na niedzielę, oraz Braciole Wieprzowe Z Tagliatelle I Sosem Pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W przypadku braciole: rozmrozić, osuszyć i wykręcić zamrożony organiczny szpinak osuszyć w czystym ręczniku kuchennym i oddzielić opuszkami palców, dodając do miski do mieszania. Szpinak doprawić solą, czarnym pieprzem i odrobiną gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
3
Dodaj posiekane jajka na twardo, porzeczki, orzeszki piniowe, drobno posiekany czosnek i ser do miski i delikatnie połącz. Doprawić mięso solą i pieprzem, a każdy stek ułożyć jednym z wąskich końcówek. Nadzienie podzielić równomiernie pomiędzy plasterki mięsa. Rozrzuć nadzienie na mięso, pozostawiając 1/2-calową krawędź lub obramowanie po bokach. Złóż krawędź nad nadzieniem i podwiń krawędzie podczas toczenia każdego pakietu, aby zabezpieczyć wypełnienie. Owinąć i zwinąć Pozostałe wiązki i zabezpieczyć sznurkiem kuchennym, aby pokryć końce i środek, podobnie jak owijanie paczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
PorzeczkiPorzeczki
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzać duży holenderski piekarnik z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia kilka obrotów patelni na średnim ogniu. Brąz wiązki mięsa 6 do 8 minut, aby równomiernie karmelizować mięso na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Wyjąć wiązki z patelni i dodać 1 łyżkę więcej oliwy z oliwek, dać obrót patelni do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać posiekaną marchew, cebulę, pokrojony czosnek, liść laurowy i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Niech warzywa gotować 5 minut, aby zmięknąć, a następnie mieszać w posiekanym rozmarynu i szałwii przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4
Dodaj koncentrat pomidorowy i wymieszaj, aby rozwinąć zapach, następnie dodaj białe wino i zeskrobaj kapiące naczynia. Wymieszać bulion z kurczaka i pomidory. Pomidory rozbić łyżką lub maserem ziemniaczanym. Doprowadzić sos do bańki, dodać mięso z powrotem do garnka i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować 2 godziny więcej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Po 2 godzinach kiełbasy na patelni z łyżką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, obrót patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać rumiane linki do sosu i delikatnie zanurzyć je, nestling je w wiązki mięsa. Dusić mieszaninę 30 minut więcej gotować kiełbaski przez i połączyć ich smak w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Przynieś garnek wody do wrzenia na makaron. Posolić wodę i ugotować makaron do al dente. Zarezerwuj filiżankę skrobi płyn do gotowania tuż przed odsączeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Wyjąć wiązki mięsa na talerz i przykryć folią, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Kiełbaski wyjąć na osobny talerz do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
10
Odcedzić makaron i wrócić do gorącego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Dodać 1 łyżkę masła, pokroić na kawałki, i połowę sosu, wrzucić do połączenia, dodając trochę skrobi gotowania wody, aby to wszystko razem dla Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
12
Odciąć sznurek z mięsa i podawać mięso usiane sosem i posypane świeżą pietruszką na dużych talerzach obiadowych z gorącym makaronem pappardelle posypanym świeżą bazylią i ogolonym Parmem obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
PappardellePappardelle
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
13
Uwaga kucharza: zarezerwować kiełbaski i pozostałe łyżki sosu na make-ahead posiłek później w tygodniu. Kiełbasa z otwartą twarzą, 3 kanapki z papryką i cebulą z Provolone, przepis następuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
14
Wyposażenie specjalne: szpagat kuchenny .
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
1
Jeśli gotujesz posiłek z chlebem, który nie będzie używany przez kilka dni, umieść go w zamrażarce w hermetycznym worku lub dobrze owiń. Rozpakuj, aby rozmrozić w temperaturze pokojowej, a następnie ciasto w ciepłym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Tymczasem podgrzać kilka łyżek oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać grzyby i saute do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Dodaj cebulę, papryka cubanelle, Chile pieprz, i czosnek do tender-chrupiące, 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Uwaga kucharza: nie solić cebuli i papryki, ponieważ wyciągnie więcej płynów, a my trochę podgotowujemy do posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
1
Dodać odrobinę bulionu lub wody na średnim ogniu i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1
Dodać odrobinę bulionu lub wody do kiełbasy, aby poluzować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Dodaj chochlę sosu do patelni grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. podziel chleb poziomo, a następnie połów na 4 duże kawałki. Ułóż kawałki chleba na stojakach chłodzących ustawionych nad blachami do pieczenia, aby ciepło krążyło wokół chleba. Połowę kiełbasy wzdłuż. Chleb polać sosem, na wierzch polać kiełbasami pokrojonymi bokiem, na wierzch polać sosem, a na wierzch polać papryką i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Piec chleb 12 do 15 minut, lub do stopienia i brązowy na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Udekorować natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Składniki

1garśćObfite świeże liście słodkiej bazylii, rozdarte lub rozdrobnioneObfite świeże liście słodkiej bazylii, rozdarte lub rozdrobnione9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.cienko krojona górna okrągła cielęcina lub wołowina wbita bardzo cienkocienko krojona górna okrągła cielęcina lub wołowina wbita bardzo cienko12 łyżeczki czosnku w proszku8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych7941 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Pomidory San MarzanoPomidory San Marzano1marchew, drobno posiekanamarchew, drobno posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion z kurczaka lub wodabulion z kurczaka lub woda4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekurczak w pudełkukurczak w pudełku1duży Bochenekchleb ciabattachleb ciabatta23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasuszone porzeczki lub posiekane rodzynkisuszone porzeczki lub posiekane rodzynki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1mała garśćŚwieża pietruszka z płaskim liściem, drobno posiekanaŚwieża pietruszka z płaskim liściem, drobno posiekana1mała garśćŚwieża pietruszka z płaskim liściem do dekoracjiŚwieża pietruszka z płaskim liściem do dekoracji1łyżka czerwony ocet winnyświeży liść laurowyświeży liść laurowy2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pudełko posiekane mrożony organiczny szpinakpudełko posiekane mrożony organiczny szpinak2Duże goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany2Duże goździkiczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach4goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony2jajka na twardo, obrane i drobno posiekanejajka na twardo, obrane i drobno posiekane4krewetki i żyłkiŚwieżo Starta gałka muszkatołowaŚwieżo Starta gałka muszkatołowa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1cebula, połówki i plasterkicebula, połówki i plasterki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo rozdrobniony ser Parmigiano-Reggianoświeżo rozdrobniony ser Parmigiano-Reggiano2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiet pappardelle makaron lub 12 uncji jaj tagliatellepakiet pappardelle makaron lub 12 uncji jaj tagliatelle2papryka cubanelle, sadzona i krojonapapryka cubanelle, sadzona i krojona23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaprażone orzeszki pinioweprażone orzeszki piniowe4czapki grzybowe portabellaczapki grzybowe portabella3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ser Sharp provolone, rozdrobnionyser Sharp provolone, rozdrobniony1czerwony pieprz chile, cienko pokrojonyczerwony pieprz chile, cienko pokrojony3gałązkiKilka świeżego rozmarynu, liście usunięte i drobno posiekaneKilka świeżego rozmarynu, liście usunięte i drobno posiekane3gałązkiKilka świeżej szałwii, cienko pokrojonejKilka świeżej szałwii, cienko pokrojonej4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Włoskie gorące lub słodkie lub połączenie obu kiełbas w sosie czerwonym z posiłku przed tygodniem (kiełbasy rumiane duszone w sosie pomidorowym z bulionem)Włoskie gorące lub słodkie lub połączenie obu kiełbas w sosie czerwonym z posiłku przed tygodniem (kiełbasy rumiane duszone w sosie pomidorowym z bulionem)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.gorąca lub słodka włoska kiełbasa lub połączenie obugorąca lub słodka włoska kiełbasa lub połączenie obu
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia93
Rodzaje PotrawSos
Magazyn