Braciole nadziewane szpinakiem w niedzielnym sosie z Pappardelle

Braciole nadziewane szpinakiem w niedzielnym sosie z Pappardelle
Braciole nadziewane szpinakiem w niedzielnym sosie z Pappardelle może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 2321 kalorii, 114g białka, oraz 108 g tłuszczu każdy. Na 11,34 zł / porcja, ten przepis okładki 83% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, czapki z grzybów portabella, liść laurowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Niedzielny sos z kiełbasą i Braciolem, Kiełbasa i szpinak nadziewane muszle na niedzielę, oraz Braciole Wieprzowe Z Tagliatelle I Sosem Pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W przypadku braciole: rozmrozić, osuszyć i wykręcić zamrożony organiczny szpinak osuszyć w czystym ręczniku kuchennym i oddzielić opuszkami palców, dodając do miski do mieszania. Szpinak doprawić solą, czarnym pieprzem i odrobiną gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
3
Dodaj posiekane jajka na twardo, porzeczki, orzeszki piniowe, drobno posiekany czosnek i ser do miski i delikatnie połącz. Doprawić mięso solą i pieprzem, a każdy stek ułożyć jednym z wąskich końcówek. Nadzienie podzielić równomiernie pomiędzy plasterki mięsa. Rozrzuć nadzienie na mięso, pozostawiając 1/2-calową krawędź lub obramowanie po bokach. Złóż krawędź nad nadzieniem i podwiń krawędzie podczas toczenia każdego pakietu, aby zabezpieczyć wypełnienie. Owinąć i zwinąć Pozostałe wiązki i zabezpieczyć sznurkiem kuchennym, aby pokryć końce i środek, podobnie jak owijanie paczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
PorzeczkiPorzeczki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzać duży holenderski piekarnik z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia kilka obrotów patelni na średnim ogniu. Brąz wiązki mięsa 6 do 8 minut, aby równomiernie karmelizować mięso na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Wyjąć wiązki z patelni i dodać 1 łyżkę więcej oliwy z oliwek, dać obrót patelni do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać posiekaną marchew, cebulę, pokrojony czosnek, liść laurowy i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Niech warzywa gotować 5 minut, aby zmięknąć, a następnie mieszać w posiekanym rozmarynu i szałwii przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodaj koncentrat pomidorowy i wymieszaj, aby rozwinąć zapach, następnie dodaj białe wino i zeskrobaj kapiące naczynia. Wymieszać bulion z kurczaka i pomidory. Pomidory rozbić łyżką lub maserem ziemniaczanym. Doprowadzić sos do bańki, dodać mięso z powrotem do garnka i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować 2 godziny więcej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Po 2 godzinach kiełbasy na patelni z łyżką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, obrót patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać rumiane linki do sosu i delikatnie zanurzyć je, nestling je w wiązki mięsa. Dusić mieszaninę 30 minut więcej gotować kiełbaski przez i połączyć ich smak w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Przynieś garnek wody do wrzenia na makaron. Posolić wodę i ugotować makaron do al dente. Zarezerwuj filiżankę skrobi płyn do gotowania tuż przed odsączeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Wyjąć wiązki mięsa na talerz i przykryć folią, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Kiełbaski wyjąć na osobny talerz do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
10
Odcedzić makaron i wrócić do gorącego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Dodać 1 łyżkę masła, pokroić na kawałki, i połowę sosu, wrzucić do połączenia, dodając trochę skrobi gotowania wody, aby to wszystko razem dla Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12
Odciąć sznurek z mięsa i podawać mięso usiane sosem i posypane świeżą pietruszką na dużych talerzach obiadowych z gorącym makaronem pappardelle posypanym świeżą bazylią i ogolonym Parmem obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
PappardellePappardelle
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
13
Uwaga kucharza: zarezerwować kiełbaski i pozostałe łyżki sosu na make-ahead posiłek później w tygodniu. Kiełbasa z otwartą twarzą, 3 kanapki z papryką i cebulą z Provolone, przepis następuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
14
Wyposażenie specjalne: szpagat kuchenny .
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
1
Jeśli gotujesz posiłek z chlebem, który nie będzie używany przez kilka dni, umieść go w zamrażarce w hermetycznym worku lub dobrze owiń. Rozpakuj, aby rozmrozić w temperaturze pokojowej, a następnie ciasto w ciepłym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Tymczasem podgrzać kilka łyżek oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać grzyby i saute do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Dodaj cebulę, papryka cubanelle, Chile pieprz, i czosnek do tender-chrupiące, 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Uwaga kucharza: nie solić cebuli i papryki, ponieważ wyciągnie więcej płynów, a my trochę podgotowujemy do posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1
Dodać odrobinę bulionu lub wody na średnim ogniu i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1
Dodać odrobinę bulionu lub wody do kiełbasy, aby poluzować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Dodaj chochlę sosu do patelni grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. podziel chleb poziomo, a następnie połów na 4 duże kawałki. Ułóż kawałki chleba na stojakach chłodzących ustawionych nad blachami do pieczenia, aby ciepło krążyło wokół chleba. Połowę kiełbasy wzdłuż. Chleb polać sosem, na wierzch polać kiełbasami pokrojonymi bokiem, na wierzch polać sosem, a na wierzch polać papryką i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Piec chleb 12 do 15 minut, lub do stopienia i brązowy na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Udekorować natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Składniki

1garśćObfite świeże liście słodkiej bazylii, rozdarte lub rozdrobnioneObfite świeże liście słodkiej bazylii, rozdarte lub rozdrobnione907papryka habanerocienko krojona górna okrągła cielęcina lub wołowina wbita bardzo cienkocienko krojona górna okrągła cielęcina lub wołowina wbita bardzo cienko1porcja startego parmezanuBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)794papryka habaneroPomidory San MarzanoPomidory San Marzano1marchew, drobno posiekanamarchew, drobno posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion z kurczaka lub wodabulion z kurczaka lub woda4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekurczak w pudełkukurczak w pudełku1duży Bochenekchleb ciabattachleb ciabatta2Spód: okruszki z herbatników grahamsuszone porzeczki lub posiekane rodzynkisuszone porzeczki lub posiekane rodzynki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1mała garśćŚwieża pietruszka z płaskim liściem, drobno posiekanaŚwieża pietruszka z płaskim liściem, drobno posiekana1mała garśćŚwieża pietruszka z płaskim liściem do dekoracjiŚwieża pietruszka z płaskim liściem do dekoracji1łyżka czerwony ocet winnyświeży liść laurowyświeży liść laurowy283papryka habaneropudełko posiekane mrożony organiczny szpinakpudełko posiekane mrożony organiczny szpinak2Duże goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany2Duże goździkiczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach4goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony2jajka na twardo, obrane i drobno posiekanejajka na twardo, obrane i drobno posiekane4trochę posiekanej cukiniiŚwieżo Starta gałka muszkatołowaŚwieżo Starta gałka muszkatołowa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1cebula, połówki i plasterkicebula, połówki i plasterki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo rozdrobniony ser Parmigiano-Reggianoświeżo rozdrobniony ser Parmigiano-Reggiano227papryka habaneropakiet pappardelle makaron lub 12 uncji jaj tagliatellepakiet pappardelle makaron lub 12 uncji jaj tagliatelle2papryka cubanelle, sadzona i krojonapapryka cubanelle, sadzona i krojona2Spód: okruszki z herbatników grahamprażone orzeszki pinioweprażone orzeszki piniowe4czapki grzybowe portabellaczapki grzybowe portabella340papryka habaneroser Sharp provolone, rozdrobnionyser Sharp provolone, rozdrobniony1czerwony pieprz chile, cienko pokrojonyczerwony pieprz chile, cienko pokrojony3gałązkiKilka świeżego rozmarynu, liście usunięte i drobno posiekaneKilka świeżego rozmarynu, liście usunięte i drobno posiekane3gałązkiKilka świeżej szałwii, cienko pokrojonejKilka świeżej szałwii, cienko pokrojonej4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz454papryka habaneroWłoskie gorące lub słodkie lub połączenie obu kiełbas w sosie czerwonym z posiłku przed tygodniem (kiełbasy rumiane duszone w sosie pomidorowym z bulionem)Włoskie gorące lub słodkie lub połączenie obu kiełbas w sosie czerwonym z posiłku przed tygodniem (kiełbasy rumiane duszone w sosie pomidorowym z bulionem)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu907papryka habanerogorąca lub słodka włoska kiełbasa lub połączenie obugorąca lub słodka włoska kiełbasa lub połączenie obu
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia93
Rodzaje PotrawSos
Magazyn