Braciole
Braciole wymaga około 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Za 3,26 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 19g tłuszczu i w sumie 491 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, przypraw, soli i spaghetti. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 69%, który jest solidny. Braciole, Braciole Pammie, oraz Braciol Wołowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Spłaszcz stek do 1/2 cala. grubość. Natrzyj 1 łyżką oleju.
Połącz bułkę tartą, pietruszkę, ser, czosnek, oregano, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Łyżka nad wołowiną do 1 cala. krawędzi; naciśnij w dół.
Zwiń styl galaretki, zaczynając od dłuższego boku; związać sznurkiem kuchennym.
W holenderskim piekarniku brązowe mięso w pozostałym oleju ze wszystkich stron.
Dodaj cebulę i gotuj do miękkości. Dodaj sos pomidorowy, wodę, włoską przyprawę, cukier oraz pozostałą sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 70-80 minut lub do miękkości mięsa.
Usuń mięso z sosu i wyrzuć sznurek.
Pokroić w cienkie plasterki; w razie potrzeby podawać z sosem i spaghetti.