Braciola Wołowa
Braciola wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 611 kalorii, 32G białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pietruszkę, grzanki o smaku sałatki Cezara, stek z flanki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Spróbuj Braciola Wołowa, Braciolan i kiełbasa niedzielny SOS, oraz Kurczak faszerowany, bez kości: Braciola di Pollo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stek między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; spłaszczyć do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Umieść grzanki i następne 4 składniki w robocie kuchennym lub blenderze; przetwarzaj, aż mieszanina utworzy pastę.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na steku w granicach 1/2 cala krawędzi.
Zwinąć stek, zaczynając od wąskiego końca i związać sznurkiem kuchennym.
Posypać równomiernie pieprzem.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania.
Dodaj roladę stek, i gotować 8 minut lub aż rumiane, obracając od czasu do czasu.
Wlać sos do 3-quart kuchenka elektryczna powolne; top z rolady stek. Przykryć i gotować na wysokiej 1 godzinę. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować 5 godzin lub aż stek będzie miękki.
Braciolę pokroić na 10 plastrów.
Podawać z sosem marinara.
Brachiola wołowa (brah-chee-OH-lah) odnosi się do kawałka mięsa, zwykle stek z boku, który jest zwieńczony bułką tartą, serem i ziołami, zanim zostanie zwinięty i powoli upieczony.