Boże Narodzenie poussin

Boże Narodzenie poussin
Boże Narodzenie poussin trwa o 45 minut od początku do końca. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten przepis służy 4. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz masło, mąkę, boczek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Poussin Pieczony, Poussin al Mattone, oraz Pieczona poussin z oregano, pomarańczą i sherry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik do 230C / wentylator 210C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Masło posmarować na całej poussins, doprawić wewnątrz i na zewnątrz, a następnie criss-krzyżować boczek na każdym z nich. Posadź poussins w blaszce i gotuj przez 40 minut, aż ptaki będą złote, a boczek będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3
Wyjąć z puszki, pozostawić do spoczynku i odstawić puszki na bok, aż jesteś gotowy do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
4
Około 5 minut przed usiąść do jedzenia, zrobić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
5
Umieść puszkę na średnim ogniu, następnie wymieszaj z mąką i zalej sosem Worcestershire. Bąbelki razem, następnie warzywa odcedzić na blaszce do pieczenia i wymieszać z bulionem warzywnym. Doprowadzić sos do wrzenia, smak przyprawy, dodając więcej sos Worcestershire w razie potrzeby, a następnie wlać do ciepłego dzbanka SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn