Boże Narodzenie poussin

Boże Narodzenie poussin
Boże Narodzenie poussin trwa o 45 minut od początku do końca. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten przepis służy 4. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz masło, mąkę, boczek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Poussin Pieczony, Poussin al Mattone, oraz Pieczona poussin z oregano, pomarańczą i sherry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik do 230C / wentylator 210C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Masło posmarować na całej poussins, doprawić wewnątrz i na zewnątrz, a następnie criss-krzyżować boczek na każdym z nich. Posadź poussins w blaszce i gotuj przez 40 minut, aż ptaki będą złote, a boczek będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
Wyjąć z puszki, pozostawić do spoczynku i odstawić puszki na bok, aż jesteś gotowy do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
4
Około 5 minut przed usiąść do jedzenia, zrobić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
5
Umieść puszkę na średnim ogniu, następnie wymieszaj z mąką i zalej sosem Worcestershire. Bąbelki razem, następnie warzywa odcedzić na blaszce do pieczenia i wymieszać z bulionem warzywnym. Doprowadzić sos do wrzenia, smak przyprawy, dodając więcej sos Worcestershire w razie potrzeby, a następnie wlać do ciepłego dzbanka SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn