Bowl Wędzone Krewetki

Bowl Wędzone Krewetki
Miska wędzone krewetki wymaga z grubsza 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 143g tłuszczu, oraz w sumie 3053 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $69.9 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać mielony cynamon, sól koszerna, krewetki jumbo i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Spróbuj Salaterka Z Wędzonym Łososiem, Omlet Z Wędzoną Szynką I Pieczarkami-Breakfast Bowl Style, oraz Miska z soczewicy na ciepło z jogurtem i wędzonymi migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrębki umieścić w misce i przykryć zimną wodą. Odstawić i pozostawić do namoczenia na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W międzyczasie włóż sól, cukier, wodę i płatki czerwonej papryki do czajnika elektrycznego i podgrzewaj, aż sól i cukier się rozpuszczą. Wyłącz czajnik i dodaj lód. Mieszać aż solanka ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
SolankaSolanka
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
LódLód
3
Umieść krewetki w worku ziptop 1-galon i zalać solanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
SolankaSolanka
4
Umieścić w pojemniku i ustawić w lodówce, aż wióry drewniane są wykonane moczenie, około 45 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
5
Podczas gdy krewetki są solenie, podgrzać około 2 kwarty węgla drzewnego w rozruszniku komina, aż węgle są pokryte białym popiołem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
6
Po zakończeniu wióry są moczone, odsączyć je i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
7
Odcedzić krewetki w durszlaku i wątku na 4 do 6 zaokrąglone szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
SzaszłykiSzaszłyki
8
Ostrożnie przenieść węgiel do dużej, 18-calowej okrągłej miski ze stali nierdzewnej. Przykryć węgiel drzewny z wiórów.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Połóż szaszłyki krewetki bezpośrednio na szczycie chipy upewniając się, że krewetki nie pochodzą w bezpośrednim kontakcie z węglem drzewnym i że krewetki są w 1 warstwy. Obróć inną, mniejszą (13 do 14 cali)metalową miskę do góry nogami na krewetce. Gotować przez 15 do 20 minut lub aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Podawać na ciepło lub schłodzone.
11
W małej misce ubić razem nasiona gorczycy, suchą musztardę i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Umieścić mieszaninę musztardy i wody w małym rondlu i dodać pozostałe składniki. Doprowadzić do duszenia na dużym ogniu. Nie pozostawić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
13
Wyjąć z ognia i puree za pomocą ręcznego blendera przez 5 do 10 sekund, skropić olejem, pozostawiając niektóre nasiona nienaruszone w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
14
Wlać do szklanego słoika lub pojemnika, pozostawić do ostygnięcia, przykryć i pozostawić na noc w lodówce przed użyciem. Przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.

Składniki

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia69
Magazyn