Bourbon Z Szarlotką
Bourbon z szarlotką może być właśnie tym napojem, którego szukasz. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 208 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bourbon, syrop cukrowy, Golden yummy apple i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasto Bourbon-Gruszka, Bourbon z dodatkiem pomarańczy, goździków i żurawiny, oraz Gochujang-ghee z prażonym sezamem i bourbonem.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 3 składniki w 1-qt. słoik do konserw.
Dodaj bourbon; przykryj metalową pokrywką i przykręć taśmę.
Pozostawić w temperaturze pokojowej przez 4 dni.
Wstrząsnąć słoik do dystrybucji smaków.
Wlej mieszaninę bourbona przez cienki sitko z drutu do dzbana, odrzucając ciała stałe. Wymieszać z syropem cukrowym i wlać do czystego 1-qt. słoik do konserw lub 3 do 4 małych butelek. Przykryć i przechowywać w lodówce do 2 miesięcy.
Bourbon z dodatkiem pomarańczy, goździków i żurawiny: Pomiń jabłko, cynamon i gałkę muszkatołową.
Umieść 2 (2-calowe) pomarańczowe paski skórki, 8 całych goździków i 1 szklankę lekko zmiażdżonej świeżej lub mrożonej żurawiny w 1-qt. słoik do konserw.
Dodaj bourbon; przykryj metalową pokrywką i przykręć taśmę.
Pozostawić w temperaturze pokojowej przez 4 dni. Postępuj zgodnie z przepisem zgodnie z Instrukcją w kroku