Bourbon Z Szarlotką

Bourbon Z Szarlotką
Bourbon z szarlotką może być właśnie tym napojem, którego szukasz. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 208 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bourbon, syrop cukrowy, Golden yummy apple i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasto Bourbon-Gruszka, Bourbon z dodatkiem pomarańczy, goździków i żurawiny, oraz Gochujang-ghee z prażonym sezamem i bourbonem.

Instrukcje

1
Umieścić pierwsze 3 składniki w 1-qt. słoik do konserw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
2
Dodaj bourbon; przykryj metalową pokrywką i przykręć taśmę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
3
Pozostawić w temperaturze pokojowej przez 4 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
4
Wstrząsnąć słoik do dystrybucji smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
5
Wlej mieszaninę bourbona przez cienki sitko z drutu do dzbana, odrzucając ciała stałe. Wymieszać z syropem cukrowym i wlać do czystego 1-qt. słoik do konserw lub 3 do 4 małych butelek. Przykryć i przechowywać w lodówce do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
6
TRY THIS TWIST
7
Bourbon z dodatkiem pomarańczy, goździków i żurawiny: Pomiń jabłko, cynamon i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
CynamonCynamon
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PomarańczowyPomarańczowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
GoździkiGoździki
8
Umieść 2 (2-calowe) pomarańczowe paski skórki, 8 całych goździków i 1 szklankę lekko zmiażdżonej świeżej lub mrożonej żurawiny w 1-qt. słoik do konserw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki CałeGoździki Całe
żurawinażurawina
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
9
Dodaj bourbon; przykryj metalową pokrywką i przykręć taśmę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
10
Pozostawić w temperaturze pokojowej przez 4 dni. Postępuj zgodnie z przepisem zgodnie z Instrukcją w kroku
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn