Bourbon z dodatkiem pomarańczy, goździków i żurawiny

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj bourbona z pomarańczą, goździkami i żurawiną. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bourbona, lekko żurawiny, paski skórki pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe babeczki z nadzieniem Ganache z czekolady, pomarańczy i goździków oraz maślanym kremem z Chińskiej Herbaty, Cranberry Orange Bourbon Smash, oraz Pomarańczowy Bourbon Sos Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 3 składniki w 1-qt. słoik do konserw.
Dodaj bourbon; przykryj metalową pokrywką i przykręć taśmę.
Pozostawić w temperaturze pokojowej przez 4 dni.
Wstrząsnąć słoik do dystrybucji smaków.
Wlej mieszaninę bourbona przez cienki sitko z drutu do dzbana, odrzucając ciała stałe. Wymieszać z syropem cukrowym i wlać do czystego 1-qt. słoik do konserw lub 3 do 4 małych butelek. Przykryć i przechowywać w lodówce do 2 miesięcy.