Bourbon słodkie ziemniaki i pasternak
Bourbon słodkie ziemniaki i pasternak mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka skórki pomarańczowej, masło, klejnot słodkie ziemniaki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Słodkie ziemniaki i pasternak, Pasternak I Słodkie Ziemniaki, oraz Czosnek zmiażdżony słodkie ziemniaki i pasternak.
Instrukcje
Obrać słodkie ziemniaki i pasternak; pokroić w patyczki o 1/2 cala przez 3 do 4 cali. Lekko płaszcz 12-przez 17-calowy oprawiony do pieczenia patelni z oleju do gotowania sprayu.
Umieścić warzywa na patelni, przykryć szczelnie folią i piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 400, aż po przekłuciu będą miękkie, 35 do 40 minut.
W międzyczasie, w małej misce, połączyć syrop klonowy, brązowy cukier, bourbon, masło, skórka pomarańczowa i sok, i kardamon.
Zwiększenie temperatury pieca do 45
Zdjąć folię z patelni i posypać warzywa orzechami pekan.
Wlać mieszaninę syropu na warzywa i pekan; kawałki obrócić szpatułką, aby równomiernie pokryć.
Piec, aż syrop mieszanina zgęstnieje i przykleja się do warzyw, 25 do 35 minut dłużej, obracając kawałki często, aby zapobiec przypaleniu.
Przenieść kandyzowane warzywa do naczynia do serwowania. Doprawić do smaku solą.