Bourbon-Szkliwione Żeberka Dziecięce
Need a dairy free main course? Bourbon-Glazed Baby Back żeberka może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 766 kalorii, 66g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz dziecko powrotem żeberka wieprzowe, sos hoisin, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bourbon BBQ Baby Back żeberka, Szkliwione Żebra Tylne Dziecka, oraz Szkliwione Żebra Tylne Dziecka.
Instrukcje
Pierwsze 11 składników ubić w małej misce.
Czy z wyprzedzeniem: glazura może być wykonana 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść długi arkusz folii heavy-duty na każdym z 2 dużych obramowanych blach do pieczenia.
Żeberka posypać ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Umieść 1 stojak na żebra na każdym arkuszu folii. Złóż boki każdego arkusza folii wokół rib rack, aby utworzyć kształt przypominający Łódź.
Wlać 1/2 szklanki soku ananasowego do każdego żeberka. Fold up folii do uszczelniania opakowań.
Piec do miękkości żeberek, około 1 godziny.
Usunąć żebra z opakowań foliowych.
Przelać na patelnię; wlać wszelkie soki z folii i ostudzić.
Do ahead: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć folią; przechowywać w lodówce.
Przygotować grill (średnie ciepło).
Przeciąć każdy stelaż żebra na pół. Grilluj, aż zbrązowieje, często szczotkując szkliwem i często obracając, około 10 minut.
Przetnij stelaże między kośćmi na żebra.
* Indonezyjska pasta hot chili; dostępna w wielu supermarketach, na rynkach azjatyckich i od mingspantry.com.