Bourbon Slushies
Bourbon Slushies wymaga mniej więcej 9 godzin i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Ten wegański przepis służy 10 i kosztuje 2,07 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz bourbon, sok z wiśni maraschino, koncentrat lemoniady i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Spróbuj Caroline ' s Bourbon Slushies For Mardi Gras, Sangria Slushies, oraz Sunrise Slushies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 4 składniki i 1 szklankę wody. Podzielić mieszaninę na 2 (1-gal.) plastikowe torby do zamrażania z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić i zamrozić 8 godzin.
Wyjąć z zamrażarki i odstawić na 1 godzinę lub aż zmiękną i zaczną się topić. Używając rąk, ściśnij worki, aż mieszanina będzie sypka. Łyżka 2 szklanki mieszanki do każdej porcji szkła. Top każdy z 2 łyżeczki. sok wiśniowy. (Nie mieszać.)
Dekorować, w razie potrzeby.
* Napój bezalkoholowy Lemon lime może zastąpić bourbon.