Bourbon Slush
Bourbon Slush może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 339 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Jeśli masz Bourbon whiskey, cukier, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Przepis ten zachwycił 695 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bourbon Slush, Bourbon Slush, oraz Easy Bourbon Slush dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce lub pojemniku wymieszaj koncentrat soku pomarańczowego, koncentrat lemoniady, sok ananasowy, cukier, herbatę i whisky.
Przenieść do płytkich misek lub naczyń i zamrozić na noc.
Wyjąć zamrożoną mieszaninę z zamrażarki i odstawić na około 10 minut. Posiekaj trzepaczką lub maserem ziemniaczanym, aby uzyskać sypką konsystencję.
Ułóż miarki zamrożonego błota do szklanek i dopełnij sodą o Smaku cytrynowo-limonkowym.