Bourbon Pumpkin Pie
Bourbon Pumpkin Pie to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bourbona, mielonego imbiru, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Bourbon-Gruszka, Bourbon dyniowy budyń chlebowy z sosem Bourbon, oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta na 12-calową okrągłą i dopasuj do płytki ciasta. Krawędź Trim, pozostawiając zwis 1/2 cala. Złóż zwis pod i lekko dociśnij do krawędzi płyty ciasta, a następnie ozdobnie zaciskaj. Lekko nakłuć dno widelcem. Schłodzić do twardego, co najmniej 30 minut (lub zamrozić 10 minut).
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku.
Linia powłoki z folią i wypełnić ciężarami ciasta.
Piec, aż strona jest ustawiona i krawędź jest złoty, o 20 protokół. Ostrożnie wyjąć ciężarki i folię i piec powłoki aż złoty cały, 10 do 15 minut więcej. Całkowicie fajne.
Pozostałe składniki ubić i wlać do schłodzonej skorupki.
Piec, aż krawędź nadzienia zostanie ustawiona, ale środek lekko drży, około 45 minut (nadzienie będzie nadal ustawiane, gdy ostygnie). Całkowicie fajne.
Ciasto można upiec 1 dzień wcześniej i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.