Bourbon Pecan Turtles with Fleur de Sel

Bourbon Pecan Turtles with Fleur de Sel
Bourbon Pecan Turtles z Fleur de Sel może być właśnie napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 237 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis od Serious Eats ma 38 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, połówki orzechów pekan, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żółwie Orzechowe, Masło orzechowe z Fleur de Sel, oraz Solone Gorzkie Czekoladowe Karmelowe Pekan Żółwie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać cukier, mleko odparowane, śmietanę, fasolę waniliową i nasiona (jeśli są używane) w dużym rondlu (6-do 8-quart). Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, odsłonięte i bez mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Podczas rozgrzewania się mieszanki karmelu, ułóż orzechy na przygotowanej blasze do pieczenia (wyłożonej pergaminem): umieść 4 lub 5 całych orzechów pekan w kształcie gwiazdy dla każdego żółwia, w sumie około 20 gwiazdek, pozostawiając co najmniej 1 cal między gwiazdkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Gdy mieszanina karmelu dojdzie do wrzenia, włóż termometr cukierkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
4
Dodaj lekki syrop kukurydziany i delikatnie mieszaj żaroodporną szpatułką, aż wszystko dobrze się wymiesza. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj, często mieszając i upewniając się, że zeskrobujesz dno garnka, aby utrzymać mieszaninę przed spaleniem, aż mieszanina osiągnie 110°/100C, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać masło do mieszanki karmelu i wyłowić fasolę wanilii łyżką szczelinową. Ciągle mieszając, gotuj karmel, aż osiągnie 116°/116°C, 15 do 20 minut; będzie to głęboki tawny kolor i będzie miał powolne, toczące się bąbelki w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Wyjmij go z ognia.
7
Wymieszaj sól, bourbon i ekstrakt waniliowy (jeśli używasz), upewniając się, że dobrze wymieszasz, aby były równomiernie rozłożone. W rękawicach kuchennych ostrożnie wlać karmel do lejków cukierkowych. Pozostawić do ostygnięcia na około 5 minut, mieszając go kilka razy, aż zgęstnieje trochę i ma konsystencję gorącej krówki. (Naprzemiennie łyżkę bezpośrednio z garnka po ostygnięciu na około 5 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
LejekLejek
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Wlać kilka łyżek karmelu na każdej klastrze orzechów pekan. Pozwól im się ustawić, aż nie będą już ciepłe, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
9
W międzyczasie, temperować 2 szklanki czekolady w żaroodpornej misce nad wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Po ustawieniu karmelu wlej przygotowaną czekoladę do czystego lejka. Top każdego żółwia z około łyżką czekolady. (Naprzemiennie łyżka bezpośrednio z miski.) Chcesz tyle czekolady, aby pokryła większość karmelu, ale główki żółwi i tootsies powinny być nadal widoczne. Delikatnie stuknij blachę do pieczenia na blacie, jeden koniec pierwszy, a następnie drugi, aby wyrównać czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
LejekLejek
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Dekoruj środek każdego żółwia kilkoma płatkami fleur de sel - ale pamiętaj, aby to zrobić, zanim czekolada całkowicie się ułoży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
12
Przechowywać żółwie, Pokryte woskiem lub papierem pergaminowym, w szczelnym pojemniku w chłodnej temperaturze pokojowej przez okres do 1 tygodnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn