Bourbon-Marynowana Polędwica Wieprzowa

Bourbon-Marynowana Polędwica Wieprzowa
Polędwica wieprzowa marynowana w bourbonie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 235 kalorii, 20g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka oleju roślinnego, miód-musztarda dijon, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla Z Miodem I Burbonem, Hoisin i Bourbon-polędwiczki wieprzowe, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem Guava Bourbon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń srebrną skórę z polędwicy, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu pokrywającą polędwicę.
2
Wymieszać razem sos Worcestershire i dalej 5 składników w małej misce, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać marynatę do dużej torby z zamkiem błyskawicznym z tworzywa sztucznego; dodać wieprzowinę, obracając się do płaszcza. Uszczelnij torbę i schłodzić 2 godziny, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć wieprzowinę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Wieprzowina grillowana, przykryta pokrywą grillową, 10-12 minut z każdej strony lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 150-15
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Wyjąć wieprzowinę z grilla i odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
W międzyczasie zagotować marynatę w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
SOS skropić wieprzowiną przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn