Bourbon-Glazurowane Brzoskwinie Z Jogurtem
Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz fasolę waniliową, brązowy cukier, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Spike It: Bourbon-glazurowane brzoskwinie z kremem Mascarpone, Puppy Bellies & Peaches {brązowe naleśniki z masłem z glazurowanymi brzoskwiniami}, oraz Naleśniki z brzoskwiniami Bourbon i kremem kokosowym z syropem śmietankowym Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii do średniej miski.
Połącz nasiona, fasolę, jogurt, 1 1/2 łyżki cukru i szczyptę soli.
Odstawić na 1 godzinę; wyrzucić fasolę.
W dużej misce wymieszać pozostałą 1/4 szklanki cukru, pozostałą szczyptę soli, bourbon i ekstrakt waniliowy, mieszając trzepaczką.
Dodać brzoskwinie; wrzucić delikatnie. Ułóż brzoskwinie, pocięte bokiem, na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Zapasowa mieszanka cukru.
Pieczemy brzoskwinie w temperaturze 350 przez 10 minut. Połówki brzoskwini obrócić; ubytki skropić mieszanką cukru.
Piec dodatkowe 10 minut lub aż po prostu przetargu.
Podawać z jogurtem i sokami.