Bourbon Chicken
Need a dairy free main course? Bourbon Chicken może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, brązowy cukier, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny kurczak po burbonie (bez bourbona), Bourbon Layer Cake z Ganache Bourbon i mleczną czekoladą maślaną, oraz Boczek Bourbon bataty z grzankami cynamonowymi i masłem Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić piersi kurczaka w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.2 w małej misce połączyć imbir, sos sojowy, płatki cebuli, cukier, bourbon i czosnek w proszku.3
Wymieszać i wlać mieszaninę na kurczaka.4 naczynie przykryć i wstawić do lodówki.5 marynować na noc.6 Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).7
Wyjmij naczynie z lodówki i zdejmij pokrywę.8
Piec w nagrzanym piekarniku, często fastrygując, przez 1 1/2 godziny lub do momentu, gdy kurczak będzie dobrze rumiany i soki będą jasne.