Bourbon-Brown Sugar Polędwica Wieprzowa

Bourbon-Brown Sugar Polędwica wieprzowa jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka musztardy dijon, mocno brązowy cukier, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć bourbon, można śledzić to danie główne z Babeczki czekoladowe Bourbon Pecan Pie z lukrem orzechowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bourbon-Brown Sugar Polędwica Wieprzowa, Polędwiczki wieprzowe w marynacie Bourbon-Brown Sugar, oraz Brązowy Cukier Pieczona Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń srebrną skórę z polędwic, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu.
Połącz brązowy cukier i kolejne 5 składników w dużej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj wieprzowinę. Uszczelnij torbę i schłodzić od 8 do 18 godzin, okazjonalnie obracając torbę.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Wieprzowina grillowana, przykryta pokrywą grillową, 8 minut z każdej strony lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 15
Wyjąć z grilla i odstawić na 10 minut.
W międzyczasie połącz zarezerwowaną marynatę i skrobię kukurydzianą w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować, stale mieszając, 1 minutę.
Wieprzowinę pokroić po przekątnej na cienkie plasterki i ułożyć na półmisku; skropić ciepłym sosem.
*1 1/2 funta stek z boku może być zastąpiony. Skróć czas grillowania do 6 do 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doness.