Bourbon BBQ Chicken with Sixteen Spice Rub

Bourbon BBQ Chicken with Sixteen Spice Rub
Need a dairy free main course? Bourbon BBQ Chicken with Sixteen Spice Rub może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1115 kalorii, 57g białka, oraz 57 g tłuszczu. Na 7,56 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Mieszanka mielonego kopru włoskiego, papryka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Sixteen Spice Wędzony Kurczak, oraz Bourbon Spice Barbecue Skrzydełka Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Wszystkie przyprawy trzepać w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Rozgrzać olej na średnim ogniu w rondlu o dużym dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj cebulę i gotować do miękkości, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę. Wymieszać 1/2 szklanki bourbona i gotować do zmniejszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodać ketchup i wodę, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Ostudzić przez około 5 minut, a następnie przenieść mieszaninę do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Wlać do miski, dodać pozostałe 2 łyżki bourbona i pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej. Sos będzie przechowywać przez 1 tydzień w lodówce przechowywanej w szczelnie zamkniętym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Rozgrzać grill do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Kurczaka posmarować 1/4 szklanki oleju i doprawić z obu stron przyprawą. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Kurczaka grillować powoli, z zamkniętą pokrywką, aż z obu stron zrobi się złocisty i tłuszcz opadnie. Rozpocznij szczotkowanie kurczaka obficie z sosem bbq podczas ostatnich 10 minut grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Ułóż na półmisku i podawaj.

Składniki

1porcja startego parmezanu10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali2Spód: okruszki z herbatników grahamsos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli3Spód: okruszki z herbatników grahamsos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli3bone-in, skin-on breastsbone-in, skin-on breasts1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebourbon plus 2 łyżkibourbon plus 2 łyżki3Spód: okruszki z herbatników grahampółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekanapółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreochile de arbolchile de arbol3Spód: okruszki z herbatników grahampasilla chili powderpasilla chili powder1chipotle z puszki chile w adobo, posiekanechipotle z puszki chile w adobo, posiekane2Spód: okruszki z herbatników graham(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)1porcja startego parmezanuczubata łyżka musztardy Dijonczubata łyżka musztardy Dijon1porcja startego parmezanumielone nasiona kopru włoskiegomielone nasiona kopru włoskiego3kości, skóra na nogachkości, skóra na nogach3goździkiczosnek grubo posiekanyczosnek grubo posiekany2Spód: okruszki z herbatników grahampółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego3Spód: okruszki z herbatników grahamcynamon mielonycynamon mielony1porcja startego parmezanugoździki mielonegoździki mielone3Spód: okruszki z herbatników grahamkolendra mielonakolendra mielona3Spód: okruszki z herbatników grahamkminek mielonykminek mielony3Spód: okruszki z herbatników grahamimbir mielonyimbir mielony2Spód: okruszki z herbatników grahamgrubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz1porcja startego parmezanu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki2Spód: okruszki z herbatników grahamRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1porcja startego parmezanu4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej1( bakłażany)Cebula hiszpańska, grubo posiekanaCebula hiszpańska, grubo posiekana2Spód: okruszki z herbatników grahamramięramię1porcja startego parmezanuuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1porcja startego parmezanu1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa3kości, skóra na udachkości, skóra na udach791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego1porcja startego parmezanuSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn