Bourbon BBQ Chicken with Sixteen Spice Rub

Bourbon BBQ Chicken with Sixteen Spice Rub
Need a dairy free main course? Bourbon BBQ Chicken with Sixteen Spice Rub może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1115 kalorii, 57g białka, oraz 57 g tłuszczu. Na 7,56 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Mieszanka mielonego kopru włoskiego, papryka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Sixteen Spice Wędzony Kurczak, oraz Bourbon Spice Barbecue Skrzydełka Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Wszystkie przyprawy trzepać w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Rozgrzać olej na średnim ogniu w rondlu o dużym dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj cebulę i gotować do miękkości, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę. Wymieszać 1/2 szklanki bourbona i gotować do zmniejszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4
Dodać ketchup i wodę, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Ostudzić przez około 5 minut, a następnie przenieść mieszaninę do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Wlać do miski, dodać pozostałe 2 łyżki bourbona i pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej. Sos będzie przechowywać przez 1 tydzień w lodówce przechowywanej w szczelnie zamkniętym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Rozgrzać grill do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Kurczaka posmarować 1/4 szklanki oleju i doprawić z obu stron przyprawą. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Kurczaka grillować powoli, z zamkniętą pokrywką, aż z obu stron zrobi się złocisty i tłuszcz opadnie. Rozpocznij szczotkowanie kurczaka obficie z sosem bbq podczas ostatnich 10 minut grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Ułóż na półmisku i podawaj.

Składniki

1porcja startego parmezanu10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali2Spód: okruszki z herbatników grahamsos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli3Spód: okruszki z herbatników grahamsos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli3bone-in, skin-on breastsbone-in, skin-on breasts1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebourbon plus 2 łyżkibourbon plus 2 łyżki3Spód: okruszki z herbatników graham6 średnich gruszek Bartlett lub D'Anjou6 średnich gruszek Bartlett lub D'Anjou591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreochile de arbolchile de arbol3Spód: okruszki z herbatników grahampasilla chili powderpasilla chili powder1chipotle z puszki chile w adobo, posiekanechipotle z puszki chile w adobo, posiekane2Spód: okruszki z herbatników graham(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)1porcja startego parmezanuczubata łyżka musztardy Dijonczubata łyżka musztardy Dijon1porcja startego parmezanumielone nasiona kopru włoskiegomielone nasiona kopru włoskiego3kości, skóra na nogachkości, skóra na nogach3goździkiczosnek grubo posiekanyczosnek grubo posiekany2Spód: okruszki z herbatników grahampółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego3Spód: okruszki z herbatników grahamcynamon mielonycynamon mielony1porcja startego parmezanugoździki mielonegoździki mielone3Spód: okruszki z herbatników grahamkolendra mielonakolendra mielona3Spód: okruszki z herbatników grahamkminek mielonykminek mielony3Spód: okruszki z herbatników grahamimbir mielonyimbir mielony2Spód: okruszki z herbatników grahamgrubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz1porcja startego parmezanu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki2Spód: okruszki z herbatników grahamRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1porcja startego parmezanu4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej1( bakłażany)Cebula hiszpańska, grubo posiekanaCebula hiszpańska, grubo posiekana2Spód: okruszki z herbatników grahamramięramię1porcja startego parmezanuuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1porcja startego parmezanu1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa3kości, skóra na udachkości, skóra na udach791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm1porcja startego parmezanuSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn