Bourbon-Bataty
Bourbon-bataty to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, zmielone goździki, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Boczek Bourbon bataty z grzankami cynamonowymi i masłem Bourbon, Pieczone Stosy Słodkich Ziemniaków, oraz Zapiekanki Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić słodkie ziemniaki i wodę do wrzenia w dużym piecu holenderskim na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować 30 do 45 minut lub tylko do ziemniaków są miękkie.
Odcedzić i ostudzić w dotyku; obrać.
Pokroić pozostałe ziemniaki w grube na 1 cal rund. Ułóż plastry równomiernie na 12 stosów w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Posypać równomiernie posiekanymi orzechami pekan.
Połączyć masło i 6 kolejnych składników; polać równomiernie ziemniakami.
Piec w 350 przez 25 minut lub do całkowitego ogrzania.
Dekorować, w razie potrzeby.