Bourbon Baked Beans
Bourbon Baked Beans to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, pieprz, bourbon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bourbon Baked Beans, Bourbon Baked Beans, oraz Easy Maple - Bourbon BBQ Baked Beans.
Instrukcje
Fasolę posortować i umyć; wstawić do dużego holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić 8 godzin lub na noc.
Odsączyć fasolę. Wytrzyj patelnię do sucha ręcznikiem papierowym.
Podgrzać patelnię na średnim i wysokim ogniu.
Dodać boczek na patelni, i gotować przez 4 protokół lub aż chrupiące.
Wyjąć z patelni, zastrzegając 1 1/2 łyżki kapieli na patelni; pokruszyć boczek.
Dodaj cebulę do kapiących na patelni; gotować przez 5 minut lub aż cebula zacznie brązowieć, często mieszając.
Dodaj fasolę, boczek, 4 szklanki wody, 1/4 szklanki syropu klonowego, 1/4 szklanki bourbona, a następnie 3 składniki (przez pieprz) na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i piec w 350 przez 2 godziny.
Wymieszaj pozostałą 1 szklankę wody, pozostałą 1/4 szklanki syropu klonowego i pozostałe 2 łyżki bourbonu. Przykryć i piec 1 godzinę lub aż ziarna będą miękkie i ciecz jest prawie wchłaniany. Wymieszać z octem i solą.