Boule de Fromage aux Herbes et au Bacon

Boule de Fromage aux Herbes et au Bacon
Boule de Fromage aux Herbes et au Bacon jest bezglutenowe przepis z 1 porcją. Na $7.06 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2151 kalorii, 61g białka, oraz 202g tłuszczu. Jeśli masz ser cheddar, płatki pietruszki, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Siewna Boule Multigrain, Parmezan & Scallion Boule, oraz Classic Walnut Boule dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać ser śmietankowy, ser Cheddar, sos sałatkowy, zielona cebula, boczek, 1 łyżeczka koperku, tymianek, czarny pieprz, sól koszerna, Worcestershire, i pieprz cayenne w misce, aż składniki są równomiernie rozłożone. Przykryj miskę folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przechowywać w lodówce mieszaninę sera przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3
W małej miseczce wymieszać 1 łyżkę koperku i natkę pietruszki; rozprowadzić na czystej powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Uformuj mieszaninę sera w kulkę; zwiń w koperek i pietruszkę, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia29
Magazyn