Boule de Fromage aux Herbes et au Bacon
Boule de Fromage aux Herbes et au Bacon jest bezglutenowe przepis z 1 porcją. Na $7.06 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2151 kalorii, 61g białka, oraz 202g tłuszczu. Jeśli masz ser cheddar, płatki pietruszki, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Siewna Boule Multigrain, Parmezan & Scallion Boule, oraz Classic Walnut Boule dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ser śmietankowy, ser Cheddar, sos sałatkowy, zielona cebula, boczek, 1 łyżeczka koperku, tymianek, czarny pieprz, sól koszerna, Worcestershire, i pieprz cayenne w misce, aż składniki są równomiernie rozłożone. Przykryj miskę folią.
Przechowywać w lodówce mieszaninę sera przez 2 godziny.
W małej miseczce wymieszać 1 łyżkę koperku i natkę pietruszki; rozprowadzić na czystej powierzchni roboczej.
Uformuj mieszaninę sera w kulkę; zwiń w koperek i pietruszkę, aby pokryć.