Bouillabaisse z Rouille i grzanki czosnkowe może być tylko głównym daniem szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 456 kalorii, 28g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.97 za porcję. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka ząbków czosnku, pora, wywar rybny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać tosty można śledzić to danie główne z Cynamonowe lody tostowe {bezmleczne} jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Bouillabaisse Z Pikantnym Rouille, Letnie Bouillabaisse Z Dymnym Rouille, oraz Szkoła gotowania: Bouillabaisse z czerwoną papryką Rouille.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka i jasnobrązowa, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj pory, następne 5 składników i 1 łyżeczkę. sól. Gotować, często mieszając, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodać wino; gotować do zmniejszenia o połowę, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj zapas. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i delikatnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.Doprawić bulion do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Zdjąć z ognia; wyrzucić gałązki tymianku i zalążek leaves.DO naprzód: bulion można zrobić 1 dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
7
Lekko ostudzić; schłodzić, odsłonięte, aż ostygnie. Przykryć; przechowywać schłodzone.W przypadku schłodzenia, nawinąć bulion bouillabaisse; przykryć i odstawić.W międzyczasie umieść olej w garnku wystarczająco dużym, aby pomieścić wszystkie małże; podgrzej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouillabaisse
Pudełko Suszonego Spaghetti
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Dodać czosnek i pieprz czerwony płatki; gotować, stale mieszając, aż skwierczeć, ale nie brązowy, 1015 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
9
Dodać małże, zwiększyć ciepło do wysokiej, i mieszać aż równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
10
Dodaj Pernod; przykryj garnek. Parowe małże, mieszając raz lub dwa razy, aż się otworzą, 710 minut (w zależności od wielkości garnka; wyrzucić wszelkie małże, które nie otwierają się). Wymieszać z pietruszką i gorącym bulionem bouillabaisse. Chochle małże i bulion do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouillabaisse
Pudełko Suszonego Spaghetti
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pernod
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Chochla
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
11
Podawać z tostami czosnkowymi i rouille (rouille można dodać do bulionu i rozłożyć na tostach).