Bouillabaisse z Rouille i grzankami czosnkowymi

Bouillabaisse z Rouille i grzankami czosnkowymi
Bouillabaisse z Rouille i grzanki czosnkowe może być tylko głównym daniem szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 456 kalorii, 28g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.97 za porcję. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka ząbków czosnku, pora, wywar rybny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać tosty można śledzić to danie główne z Cynamonowe lody tostowe {bezmleczne} jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Bouillabaisse Z Pikantnym Rouille, Letnie Bouillabaisse Z Dymnym Rouille, oraz Szkoła gotowania: Bouillabaisse z czerwoną papryką Rouille.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka i jasnobrązowa, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj pory, następne 5 składników i 1 łyżeczkę. sól. Gotować, często mieszając, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodać wino; gotować do zmniejszenia o połowę, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj zapas. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i delikatnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.Doprawić bulion do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Zdjąć z ognia; wyrzucić gałązki tymianku i zalążek leaves.DO naprzód: bulion można zrobić 1 dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
7
Lekko ostudzić; schłodzić, odsłonięte, aż ostygnie. Przykryć; przechowywać schłodzone.W przypadku schłodzenia, nawinąć bulion bouillabaisse; przykryć i odstawić.W międzyczasie umieść olej w garnku wystarczająco dużym, aby pomieścić wszystkie małże; podgrzej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BouillabaisseBouillabaisse
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodać czosnek i pieprz czerwony płatki; gotować, stale mieszając, aż skwierczeć, ale nie brązowy, 1015 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
9
Dodać małże, zwiększyć ciepło do wysokiej, i mieszać aż równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
10
Dodaj Pernod; przykryj garnek. Parowe małże, mieszając raz lub dwa razy, aż się otworzą, 710 minut (w zależności od wielkości garnka; wyrzucić wszelkie małże, które nie otwierają się). Wymieszać z pietruszką i gorącym bulionem bouillabaisse. Chochle małże i bulion do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BouillabaisseBouillabaisse
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
PernodPernod
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Podawać z tostami czosnkowymi i rouille (rouille można dodać do bulionu i rozłożyć na tostach).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów

Składniki

2słonina wieprzowasłonina wieprzowa8trochę posiekanej cukiniiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz0warzywo (np. szpinak)(lub więcej) pieprz cayenne(lub więcej) pieprz cayenne2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1łyżka czerwony ocet winny1/3 szklanki kakao w proszku HERSHEY®'S1/3 szklanki kakao w proszku HERSHEY®'S2Średnia żółta cebula, posiekanawywar rybny (kliknij po przepis) lub niskosodowy bulion z kurczakawywar rybny (kliknij po przepis) lub niskosodowy bulion z kurczaka3Spód: okruszki z herbatników grahamgrubo posiekana natka pietruszkigrubo posiekana natka pietruszki1łyżka czerwony ocet winnyząbek czosnku w plasterkachząbek czosnku w plasterkach2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone6ząbki czosnku w plasterkachząbki czosnku w plasterkach1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól koszerna plus więcej do przyprawsól koszerna plus więcej do przypraw8trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepory, tylko białe i bladozielone części, drobno pokrojone (opory, tylko białe i bladozielone części, drobno pokrojone (o1porcja startego parmezanu(lub więcej) świeży sok z cytryny(lub więcej) świeży sok z cytryny3kilogramymałże, szorstkie, odkostnionemałże, szorstkie, odkostnione1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1porcja startego parmezanuPernod lub inny likier o smaku anyżuPernod lub inny likier o smaku anyżu1warzywo (np. szpinak)pokruszone płatki czerwonej paprykipokruszone płatki czerwonej papryki1łyżka czerwony ocet winnysłoiczki pieczonej czerwonej papryki, obrane, grubo posiekanesłoiczki pieczonej czerwonej papryki, obrane, grubo posiekane1warzywo (np. szpinak)rozdrobnione nitki szafranurozdrobnione nitki szafranu12gałązkitymianek, wiązany w wiązkętymianek, wiązany w wiązkę8trochę posiekanej cukiniiGrzanka czosnkowaGrzanka czosnkowa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweduże czerwone pomidory, obrane, posiekane, pokrojone w kostkę (oduże czerwone pomidory, obrane, posiekane, pokrojone w kostkę (o
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia79
Magazyn