Bouillabaisse z pieczonym halibutem

Bouillabaisse z pieczonym halibutem
Bouillabaisse z pieczonym halibutem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 1016 kalorii. Na 11,37 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ziemniaków fingerling, małże littleneck, sól koszerna i świeżo popękany pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Moja uproszczona ryba Bouillabaisse-Ma bouillabaisse wersja simplifiée, Halibut Smażony Na Patelni, oraz Halibut smażony z krewetkowym Sukkotaszem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw duży holenderski piekarnik na średnim ogniu i podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek dopochmielenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodajemy orzechy włoskie i gotujemy, aż warzywa zmiękną, około 3 minut. Wymieszać z czosnkiem i szafranem, i gotować, aż pachnące, o 1 minutę. Deglazewith białego wina i likieru lukrecji, skrobanie wszelkie rumiane kawałki.Zmniejsz płyn, aż prawie całkowicie odparuje. Następnie dodaj pomidory, wywar rybny, tymianek i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(z Kartonu)(z Kartonu)
SzafranSzafran
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Dodaj ziemniaki, doprowadzić do wrzenia andcookuntil tylko miękkie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
4
Dodaj małże i małże i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 3 minuty, aby dać im przewagę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
5
Dodaj krewetki, gotowanie na wolnym ogniu aż Skorupiaki otwarte, ostatnie 2 minuty. Nieotwarte Skorupiaki należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
6
Przynieś dużą nieprzywierającą patelnię saute na średnie ciepło i dodaj pozostały olej. Filety osuszyć ręcznikiem papierowym i obficie posypać obie strony solą i pieprzem. Gdy olej się zacznie, lekko smażyć halibuta. Gotujtil spód jestgolden i chrupiące, 4 do 5 minut na pierwszej stronie. Flip i zakończyć gotowanie przez 1 do 2 minut na drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
HalibutHalibut
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Wyjąć rybę z patelni, ogrzać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Aby służyć, umieść każdy filet z halibuta na dnie płytkiej miski do serwowania. Ułóż kilka ziemniaków, krewetki, małże i małże wokół ryby w każdej misce. Bulion z kadzi do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
9
Dekoruj natką pietruszki, szalotki, kilka liści kopru włoskiego i klinów cytrynowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
10
Serveimmediately z Garlicky Rouille.
11
Ziemniaki obieramy i szorstko siekamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
12
Umieść ziemniaki, czerwoną paprykę i czosnek w misce OFA Robot kuchenny i pulsować, aż tylko grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
13
Dodaj majonez, sok z cytryny i słodką paprykę.Proces do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji. Doprawić cayenne i solą do smaku.Przykryć i umieścić w lodówce na 10 do 15 minut, aby schłodzić i pozostawić smaki do cometogether.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka PaprykaSłodka Papryka
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki1szczyptaSzczypta cayenne, lub w razie potrzebySzczypta cayenne, lub w razie potrzeby4141 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1małecebula kopru włoskiego, cebula krojona i liście zarezerwowanecebula kopru włoskiego, cebula krojona i liście zarezerwowane151papryka habaneroziemniaki fingerling, gotowaneziemniaki fingerling, gotowane4141 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane pomidory pieczone na ogniu, z płynemposiekane pomidory pieczone na ogniu, z płynem4141 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestado rybstado ryb4Spód: okruszki z herbatników grahamposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1porcja startego parmezanusos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy3goździkimrożone wegetariańskie kruszone mięsomrożone wegetariańskie kruszone mięso302papryka habanerozłote ziemniaki śmietankowezłote ziemniaki śmietankowe680papryka habanerofilety z halibuta, bez kości i bez skóryfilety z halibuta, bez kości i bez skóry4krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprzSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz1cytryna, pokrojona w klinycytryna, pokrojona w kliny1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone302papryka habaneromałże w muszlimałże w muszli2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej302papryka habaneromałże w muszlimałże w muszli591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2Spód: okruszki z herbatników grahamLikier lukrecyjny, np. PernodLikier lukrecyjny, np. Pernod591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejarred fire-pieczona czerwona paprykajarred fire-pieczona czerwona papryka1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonici szafranowenici szafranowe3szalotki, posiekaneszalotki, posiekane1warzywo (np. szpinak)słodka paprykasłodka papryka1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone liście tymiankususzone liście tymianku1małecebula żółta pokrojona w kostkęcebula żółta pokrojona w kostkę151papryka habaneroKrewetki U 21/25, obrane i obrane z ogonemKrewetki U 21/25, obrane i obrane z ogonem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn