Bouillabaisse Z Dyni

Bouillabaisse Z Dyni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Bouillabaisse z dyni. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz bulion z kurczaka z tłustą skórką, czosnek, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Moja uproszczona ryba Bouillabaisse-Ma bouillabaisse wersja simplifiée, Bouillabaisse, oraz Bouillabaisse.

Instrukcje

1
Przycinaj i odrzucaj łodygi, końce korzeni i posiniaczone obszary z kopru włoskiego. Siekać i rezerwować zielone wierzchołki. Głowy opłukać; przeciąć na pół wzdłuż, a następnie pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
2
Rozgrzać olej w patelni 5 - do 6-quart na średnim ogniu; dodać koper włoski, cebula i czosnek i mieszać często do miękkości, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać wino; gotować, aż większość płynu odparuje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
4
Dodaj bulion, sok z małży, Pernod (jeśli używasz), dynię, szafran, liść laurowy, sól i pieprz; zwiększyć ogień do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż dynia będzie miękka po przekłuciu, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MałżySok Z Małży
Liście LauroweLiście Laurowe
DyniaDynia
SzafranSzafran
PieprzPieprz
PernodPernod
BulionBulion
SólSól
5
Dodaj pomidory; doprowadzić do duszenia. Delikatnie mieszać w rybach; gotować na wolnym ogniu, aż nieprzejrzyste w środku (wyciąć do testu), 4 do 5 minut. Natkę pietruszki wymieszać. Chochla do misek i top z 1 łyżką rouille i kopru.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Koper WłoskiKoper Włoski
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
6
Rouille: w misce wymieszać 1/2 szklanki majonezu, 1 łyżkę pasty pomidorowej, 2 łyżeczki soku z cytryny, 1 ząbek mielonego czosnku, 1/4 łyżeczki cayenne oraz sól i pieprz do smaku. Sprawia, że około 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
GoździkiGoździki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia51
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn