Bouillabaisse

Bouillabaisse
Bouillabaisse może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.24 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 349 kalorii, 23G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Mieszanka-1 liść laurowy, - wino, - żarówka kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Moja uproszczona ryba Bouillabaisse-Ma bouillabaisse wersja simplifiée, Bouillabaisse, oraz Bouillabaisse.

Instrukcje

1
W dużym garnku roztopić oliwę z oliwek i masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj resztę składników do czosnku i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, ale nie rumiane, 5-10 protokół.Teraz dodaj czosnek i gotuj, mieszając, przez kolejne kilka minut. Nie przypalaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Dodaj pastę pomidorową i gotuj przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Wlać wino, doprowadzić do delikatnego wrzenia i gotować przez 3 minuty. Pomidory wymieszać z sokiem i rozbić łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać wywar rybny, sól i pieprz i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około pół godziny.Możesz zrobić tę zupę dzień wcześniej i przechowywać ją w lodówce. Gdy będziesz gotowy do złożenia bouillabaisse, Usuń anyż Gwiaździsty i skórkę pomarańczową i podgrzej ją na średnim ogniu.Tymczasem w dużym garnku do zupy przynieś 2 łyżki oliwy z oliwek do miejsca palenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Stado RybStado Ryb
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać małże i gotować, mieszając, przez 2-3 protokół. Teraz wlej rozgrzaną zupę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty.Wymieszać z żabnicą i nadal gotować, pod przykryciem, przez 1 minutę. Następnie dodać przegrzebki i gotować tylko do momentu, kolejny 2-3 protokół. Wyrzucić wszelkie małże, które nie zostały otwarte i mieszać w Pernod.
Składniki, których będziesz potrzebować
ŻabnicaŻabnica
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
PernodPernod
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
7
Podawać z cienko pokrojoną bagietką, którą lekko podsmażyłeś w piekarniku i podaj miskę rouille. Chodzi o to, aby wrzucić dolkę rouille na crouton i umieścić go w zupie, tak rouille zostanie mieszany i grzanki namoczyć bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
GrzankiGrzanki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
W dużym garnku, połączyć ryby i / lub kości i głowy z wodą, wino, pokrojone warzywa i aromaty i doprowadzić wywar rybny na wolnym ogniu na umiarkowanie małym ogniu. Dusić delikatnie przez 30-45 minut. Dobrze odcedzić rybę i odstawić na bok. Może być zamrożony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Używając moździerza i tłuczku, Funt szafran aż posiniaczony i pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
10
Wymieszać w pół łyżeczki wrzącej wody i odstawić na 5 minut.W międzyczasie połącz bułkę tartą z wystarczającą ilością gorącej wody lub wywaru rybnego, aby uzyskać luźną pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Stado RybStado Ryb
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
11
Dodaj to do szafranu.Teraz dodać czosnek, sól i cayenne i funt do dość gładkiej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
SzafranSzafran
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12
Wymieszać z żółtkiem aż do całkowitego połączenia. Keep walenie i mieszanie stale jak powoli mżawka w oliwie z oliwek (jak co majonezestart z zaledwie kilka kropli na raz!).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
13
Dodaj więcej soli i cayenne w razie potrzeby. Jeśli przestraszysz się, jak to jest garlicky, dodaj niewielką szczyptę cukru. Ale silny smak rozproszy się w zupie i będzie pyszny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn