Boudin Blanc może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 566 kalorii. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonej kolendry, bułka tarta, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać brandy można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. 2 osób okazało się, że ten przepis jest przepyszne i satysfakcjonujące. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Boudin Blanc z porami i sosem musztardowym, Boudin Blanc-nadziewane piersi indyka z kasztanami, oraz Boudin.
Instrukcje
1
Bułkę tartą namoczyć w śmietanie, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
2
Połącz pozostałe składniki w misce i wymieszaj, aby dobrze się połączyć. Zmiel wszystkie składniki dwa razy w maszynce do mięsa wyposażonej w talerz 3/16 cala. Skrzynia w osłonach Wieprza.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego