Bouchon Bakery Marshmallow Eggs

Bouchon Bakery Marshmallow Eggs
Bouchon Bakery Marshmallow Eggs może być tylko przystawką, której szukasz. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 191 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Serious Eats ma 121 fanów. Jeśli masz pod ręką wodę, kwas cytrynowy, łyżki cukru granulowanego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasteczka TKO piekarni Bouchon, Bouchon Bakery ' s Nutter Butters, oraz Bouchon Bakery Nutter Butters.

Instrukcje

1
Umieścić cukier w małej misce. Wymieszaj kwas cytrynowy, proszek malinowy lub skórkę z cytryny i tylko ilość barwnika spożywczego, która mieści się na czubku małego noża do parkowania (mniej niż szczypta), a następnie użyj rąk do pracy mieszaniny razem. Jeśli chcesz, dodaj trochę dodatkowego proszku i / lub barwnika spożywczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Kwas CytrynowyKwas Cytrynowy
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozłóż cukier na blasze do pieczenia i pozostaw do wyschnięcia na noc w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Do Pianek: będziesz potrzebował Thermapen lub innego termometru cukierkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
4
Umieść żelatynę w misce z lodowatą wodą, aby zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wyjmij żelatynę z wody i wyciśnij nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Umieść żelatynę w małej metalowej misce ustawionej nad małym garnkiem gotującej się wody i roztop ją (nie pozwól jej gotować na wolnym ogniu), a następnie zmniejsz ogień i utrzymaj go w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
W międzyczasie umieścić białka w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii i dodać nasiona do białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Połączyć cukier granulowany, wodę i syrop kukurydziany w dużym rondlu i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru, a następnie gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut, aż syrop osiągnie 121°/121.1°C, zgodnie z termometrem cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Pozwalając syropowi nadal gotować, włącz mikser do średniej prędkości. Celem jest, aby białka osiągnęły średnie szczyty, gdy syrop osiągnie 281° do 140°/138° do 140°C. Jeśli białka osiągną sztywne szczyty, zanim syrop osiągnie odpowiednią temperaturę, zmniejsz prędkość mieszania do najniższego ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Gdy syrop osiągnie temperaturę 281-284° F/138-140°C, wyjmij go z ognia. Mikser obracać na średnią prędkość i powoli dodawać syrop do białek, wlewając go między bok miski i trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Wlać żelatynę, zwiększyć prędkość do średnio-wysokiej i mieszać przez około 5 minut, aż mieszanina zostanie zagęszczona, błyszcząca i ciepła, ale nie gorąca. Odłożyć na bok, aby być rurociągiem do plastikowych form jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
(Keebler)(Keebler)
12
Przygotowanie jaj: będziesz potrzebował dwunastu dwuczęściowych plastikowych jaj, czystego kartonu z jajkami i torebki z ciastem z gładką końcówką ½ cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
13
Jeśli plastikowe jajka są nowe, otwórz je, umyj i dokładnie osusz. Spryskaj wnętrze obu połówek każdego jajka nieprzywierającym sprayem i umieść je w kartonie z jajkami. Napełnić worek ciasta ciepłą mieszaniną prawoślazu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
14
Trzymając końcówkę blisko dna połowy jajka, powoli podciągaj, gdy wypełniasz połowę całkowicie; staraj się nie zostawiać żadnych kieszeni powietrznych. Wypełnij drugą połowę i dopasuj górę i dół razem-będzie pewien opór, ale muszą być bezpieczne, aby utworzyć idealnie ukształtowane jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
15
Nadmiar pianki, która wycieka z jajka, wytrzyj wilgotnym ręcznikiem papierowym. Powtórz z pozostałymi jajami. Umieść wypełnione jajka w kartonie z jajkami i pozostaw na noc w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
16
Umieścić cukier dekoracyjny w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dekorowanie CukruDekorowanie Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
17
Wyjmij jajka z foremek. Wrzucić jajka do cukru, a następnie umieścić je w kartonie z jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
18
Jeśli zostaną podane w ciągu kilku godzin, odstawić jajka do temperatury pokojowej. W celu dłuższego przechowywania umieść karton z jajkami w dużym przykrytym pojemniku na okres do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn